Ο “Σμήναρχος Κάκαλος”, η “Μπουμπού” και ο “Χλαπάτσας” ξανά ΄ρχονται;

“Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε”… Αλήθεια, ποιος μπορεί να ξεχάσει αυτή τη λατρεμένη ατάκα; Αλήθεια, ποιος μπορεί να ξεχάσει τον λατρεμένο “Χλαπάτσα”; Αλήθεια, ποιος μπορεί να ξεχάσει τον “Σμήναρχο Κάκαλο”, την θεότρελη “Μπουμπου” κι όλα τα άλλα παιδιά… “Της Ελλάδος τα παιδιά”;

“Της Ελλάδος τα παιδιά”… Κι αν είστε νεότερης τηλεοπτικής γενιάς, έχω να σας πω, πως πρόκειται για μία από τις πιο απολαυστικές κωμωδίες της δεκαετίας του ΄90. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ΄90, η οποία άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της στην ιστορία του ΑΝΤ1.

Και γιατί σας τα λέω όλα αυτά; Γιατί σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από την ενότητα του “Πρωινού”, “Μέχρι να έρθει η Φαίη”, μας αποκάλυψε πως γίνονται σκέψεις στον ΑΝΤ1, έτσι ώστε να υπάρξει άμεσα ένα τηλεοπτικό… reunion της σειράς.

Υπάρχουν σκέψεις “Της Ελλάδος τα παιδιά” να έρθουν και πάλι στους δέκτες μας, κάτω φυσικά από άλλες προυποθέσεις. Μάλιστα, – σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του Δημήτρη -, αυτή η ιδέα έχει βρει σύμφωνο και τον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος έχει αρχίσει να το σκέφτεται σοβαρά, αν κι εφόσον φυσικά όλη αυτή η ιδέα προχωρήσει, δεν μείνει στα χαρτιά και γίνει πράξη!

Τέλος αξίζει να σου επισημάνω, πως στην θρυλική σειρά του καναλιού του Αμαρουσίου, τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούσαν οι: Γιάννης Μπέζος, Χρυσούλα Διαβάτη, Νίκος Αλεξίου, Γιάννης Σαββιδάκης, Κώστας Ευρυπιώτης, Δημήτρης Φραγκιόγλου και Γιάννης Καπετάνιος.

Read More

And More