Ο Σταύρος Βαρθαλίτης αναδείχθηκε νικητής στο MasterChef 4!

Μετά από δεκάδες δοκιμασίες και σχεδόν 5 μήνες, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις ατελείωτες απαιτήσεις του μαγειρικού διαγωνισμού και να φτάσουν εκεί, που από την αρχή είχαν θέσει ως προσωπικό στόχο: στον μεγάλο τελικό του MasterChef 4!

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν με χαμόγελο τους δύο φιναλίστ για την τελική, μαγειρική μάχη. Για ακόμα μια σεζόν, οι τρεις διακεκριμένοι chef, είχαν την τιμή να παρουσιάσουν και να ζήσουν μια πολύ δυνατή στιγμή, παρέα με τους φιναλίστ αλλά και τον κόσμο, που παρακολούθησε όλον αυτό τον καιρό το MasterChef 4 από το σπίτι!

Λίγο πριν τις 00:00 ήρθε σε ζωντανή μετάδοση, η ανακοίνωση του νικητή από το πλατό του MasterChef! Τα πράγματα φέτος ήταν τελείως διαφορετικά, καθώς λόγω του κορονοϊού δεν υπήρχαν στο πλατό ούτε καλεσμένοι, αλλά ούτε και οι φετινοί διαγωνιζόμενοι που παραδοσιακά έδιναν το παρών στον μεγάλο τελικό.

Οι τρεις αγαπημένοι κριτές ανακοίνωσαν το αποτέλεσμα και ανέδειξαν τον Σταύρο Βαρθαλίτη ως τον νέο MasterChef της Ελλάδας, ο οποίος κέρδισε το τρόπαιο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Η στιγμή της ανακοίνωσης του νικητή:

Σε συνδυασμό με τη χθεσινή δοκιμασία του πρώτου μέρους του τελικού, οι βαθμοί συμψηφίστηκαν και με διαφορά 11 ολόκληρων βαθμών, ο Σταύρος πήρε το έπαθλο! Στην τελευταία δοκιμασία ο νικητής κέρδισε το απόλυτο 30 στα 30!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ

Σταύρος Βαρθαλίτης: 24/30

Σταύρος Γεωργίου: 21/30

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ

Σταύρος Βαρθαλίτης: 30/30

Σταύρος Γεωργίου: 22/30

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σταύρος Βαρθαλίτης: 54/60

Σταύρος Γεωργίου: 43/60

Οι δύο φιναλίστ του Διαγωνισμού μαγειρικής κλήθηκαν να αντιγράψουν πιστά σε γεύση και σε εμφάνιση τέσσερα αρκετά δύσκολα πιάτα, τα οποία στο τέλος δοκίμασαν και βαθμολόγησαν ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης. Τα τέσσερα πιάτα ήταν: 1.Deep fried Kappa Maki με μαγιονέζα spiracha και σάλτσα βασιλικού. 2.Macaron. 3. Μπακαλιάρος με κρέμα βασιλικού, tempura σταμναγκάθι και ρομανέσκο. 4. After dinner breakfast.

Read More

And More