Ο Στέφανος Μιχαήλ… εισβάλει στις “8 λέξεις” – Δες πώς έγινε η αποκάλυψη!

Ο Ανδρέας Γεωργίου, μετά το «Μπρούσκο» και το «Τατουάζ», βρήκε νέα στέγη στον ΣΚΑΪ και οι «8 λέξεις» είναι η νέα σειρά που… σύστησε φέτος στο τηλεοπτικό κοινό. Πρόκειται για μια δυνατή ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις, το σενάριο της οποίας υπογράφει η Βάνα Δημητρίου.

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο η σειρά έχει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα μέσα από τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει τις ημέρες προβολής του στους πίνακες τηλεθέασης.

Ωστόσο, εκτός από τους βασικούς ήρωες, στις «8 λέξεις» αναμένεται να μπουν και νέα πρόσωπα που θα δώσουν και την απαραίτητη τονωτική ένεση, όπως συνηθίζει άλλωστε να κάνει ο Ανδρέας Γεωργίου στα σίριαλ που υπογράφει.

Αυτή τη φορά, μέσα από τα social media, έγινε γνωστό πώς ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα των προηγούμενων σειρών του Αντρέα Γεωργίου, του Κούλλη Νικολάου και της Βάνας Δημητρίου θα… εισβάλει στις «8 λέξεις».

Ο λόγος για τον Στέφανο Μιχαήλ, ο οποίος αυτό το διάστημα προετοιμάζεται για την ένταξή του στο cast και, αναδημοσιεύοντας στα stories του μια φωτογραφία που μοιράστηκε με τους followers του ο Ανδρέας Γεωργίου, αποκάλυψε τα χαρμόσυνα νέα.

Αναμένουμε να τον δούμε ξανά στις οθόνες μας!

Read More

And More