Ο Τάσος Τεργιάκης για την εκπομπή που άφησε στους δύο μήνες: «Διαταράχθηκε η ψυχική μου υγεία»

Με αφορμή τα όσα είπε η Σοφία Μουτίδου στο Youtube για μία συνεργασία που της προκαλούσε τοξικότητα και την ανάγκασε να τη διακόψει, ο Τάσος Τεργιάκης αναφέρθηκε σε δικές του συνεργασίες που έληξαν άδοξα στο παρελθόν.

Χωρίς να αναφέρει ονόματα και τίτλο εκπομπής, ο δημοσιογράφος φωτογράφισε την κακή συνεργασία που τον ανάγκασε να φύγει μόλις στους 2 μήνες.

Αρχικά ο Τάσος Τεργιάκης είπε στο Πρωινό: «Το έχω ζήσει δύο φορές, μία φορά σε αυτή τη δουλειά που είμαι. Γιατί κι εγώ δεν κάνω εκπτώσεις κι εγώ κοιτάω την ψυχική μου υγεία. Έφυγα από δουλειά στους δύο μήνες, ενώ είχα 2-3 χρόνια συμβόλαιο, γιατί διαταράχθηκε η ψυχική μου υγεία.

Και έφυγα κι από ένα μαγαζί που επίσης είχε κερδοφορία, αλλά επειδή πάλι διαταράχθηκε η ψυχική μου υγεία. Θεωρώ ότι έτσι πρέπει να κάνεις, πρέπει και με κόστος μεγάλο να πάρεις την απόφαση να φύγεις από αυτή την τοξικότητα. Εάν παραμείνεις εκεί, θα σε καταπιεί, θα το αποδεχτείς και μετά δεν θα μπορείς να βρεις το δίκιο σου. Δεν είχα τη δυνατότητα να λύσω το συμβόλαιό μου με πλουσιοπάροχο μισθό στους δύο μήνες που δεν πέρναγα καλά».

«Δεν μπορείς να μείνεις και να σε καταπίνει αυτή την τοξικότητα, φύγε. Πήγαινε στην επόμενή σου δουλειά! Είναι κακό να μένεις και να περνάς την τοξικότητα και στους άλλους. Είναι ξεκάθαρο από ποια δουλειά έφυγα, εγώ γενικά είμαι σταθερός στις συνεργασίες μου», πρόσθεσε ο Τάσος Τεργιάκης.

Στη συνέχεια, η Φωτεινή Πετρογιάννη πρόσθεσε: «Τον έβλεπα στους διαδρόμους και βαριανάσαινε. Ήμασταν εκεί κοντά, όχι στην ίδια εκπομπή, στον ίδιο σταθμό».

Read More

And More