Ο Θοδωρής Μαραντίνης για τη δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν το έφτασα εγώ στην Ευελπίδων»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» με αφορμή τα νέα του επαγγελματικά σχέδια.

Η Μαρία Μπακοδήμου δεν δίστασε να ρωτήσει τον καλλιτέχνη σχετικά με τη δικαστική διαμάχη του με τη Σίσσυ Χρηστίδου και το πώς κατέληξαν στην Ευελπίδων… 

Ο Θοδωρής Μαραντίνης απάντησε με ειλικρίνεια: «Δεν έφτασα εγώ το θέμα με την Σίσσυ Χρηστίδου στην Ευελπίδων. Άρα δεν θα μπορούσα να το αλλάξω. Σίγουρα ήταν πολύ στενάχωρο. Με στεναχώρησε και με απογοήτευσε πάρα πολύ. Και λογικό. Από εκεί και πέρα για όλα υπάρχει κάποιος λόγος και προσπαθώ μέσα από όλα αυτά να προκύψει μια νέα ισορροπία. Κάποιος άνθρωπος για να φτάσει εκεί, να πάει κάποιον δικό του στο δικαστήριο θα έχει κάποιον λόγο. Προσπαθώ να καταλάβω αυτόν τον λόγο, να δω αν έχω μερίδιο ευθύνης. Γιατί σε μια σχέση πάντα νομοτελειακά φταίνε και οι δύο, όταν κάτι δεν πάει καλά. Είναι κανόνας».

«Προσπαθώ να δώσω το focus αλλού, είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσω, όπως έχω αντιμετωπίσει πολλά πράγματα στη ζωή μου. Θέλω να προσπαθήσω να είμαι πάνω απ’ όλα καλός πατέρας και να περάσουν τα παιδιά μου αλώβητα από αυτό. Μιλήσαμε αρκετά, χειρίστηκα αυτό το θέμα με τρόπο ώστε να μην τους αγγίξει πολύ. Επειδή υπάρχουν πολύ καλά θεμέλια, κατάλαβαν ότι όλο αυτό είναι ένα πυροτέχνημα και δεν το έλαβαν τόσο βαριά όσο εγώ» τόνισε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

 

Να σου θυμίσουμε πως στις 4 Οκτωβρίου 2022 ο τραγουδιστής καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, καθώς δεν κατέβαλε στην πρώην σύζυγό του το χρηματικό ποσό που για την διατροφή των παιδιών τους.

Read More

And More