Ο Βασίλης Γκουρούσης μέσα από τη φυλακή: «Με έχουν θάψει ζωντανό» – Έκανε αίτηση αποφυλάκισης

Ο Βασίλης Γκουρούσης, σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τρικάλων για την υπόθεση του ριφιφί των τραπεζικών θυρίδων σε τράπεζα στο Ψυχικό, μίλησε στο Πρωινό, το πρωί της Τρίτης 21 Δεκεμβρίου.

 «Είμαι 9 μήνες προφυλακισμένος, χωρίς να ξέρω τον λόγο και χωρίς να έχω κάνει το παραμικρό. Το μόνο μου έγκλημα ήταν ότι πήγαινα στη θυρίδα μου και από εκεί μεταφέρθηκε ένα DNA, που λένε από την αρχή ότι είναι μεικτό.

Στις 23 Μαρτίου το πρωί έφυγα από το σπίτι μου, ξαφνικά όπως βγήκα από το αυτοκίνητο, 3-4 άτομα στην κυριολεξία με απήγαγαν, μου έβαλαν χειροπέδες, μου πέταξαν κάτι στο πρόσωπο που δε θυμάμαι, με πέταξαν σε ένα κάθισμα μπρούμυτα, έκατσαν πάνω μου. Εγώ φώναζα για 15 λεπτά ποιοι είστε και μετά από ώρα ένας από αυτούς μου έδειξε την ταυτότητά μου, και μου είπε ότι ήταν αστυνομικός. Χωρίς τη συναίνεσή μου, μου πήραν DNA και για 30 ώρες ήμουν κλεισμένος σε ένα δωμάτιο χωρίς να ξέρω τίποτα. Μετά μου είπαν ότι είναι για τις θυρίδες» είπε αρχικά ο Βασίλης Γκουρούσης, ο οποίος τόνισε γι’ ακόμα μία φορά ότι είναι αθώος.

Σε ερώτηση για το αν έχει κάνει αίτηση αποφυλάκισης, ο Βασίλης Γκουρούσης δήλωσε ότι «είναι του εξαμήνου και από χθες έχουν ξεκινήσει να ψάχνονται. Η απόφαση πρέπει να βγει σήμερα, αύριο, μεθαύριο. Δεν έχει οριστεί δικάσιμος».

Ο Βασίλης Γκουρούσης υπογράμμισε πως η Τέτα Καμπουρέλη βρίσκεται στο πλευρό του παρά το γεγονός ότι δεν τον έχει επισκεφθεί στις φυλακές των Τρικάλων.

«Με έχουν θάψει ζωντανό, χωρίς να έχω κάνει τίποτα, το παραμικρό» κατέληξε ο Βασίλης Γκουρούσης στο Πρωινό.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164