Ο Χάρης Ρώμας για την αντιπαράθεση με τη Σοφία Μουτίδου: “Με πειράζει που έγινε δημόσια γιατί…” (video)

Στο Dot. φιλοξενήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Χάρης Ρώμας και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην αντιπαράθεση με τη Σοφία Μουτίδου για το «Καφέ της Χαράς».

Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν κάποια στιγμή να μπει και η Σοφία. Είχαμε στο μυαλό μας να της γράψουμε μια ιστορία γιατί το αξίζει, είναι σούπερ ταλαντούχα. Να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Είσαι στο Open, έχεις καθημερινή εκπομπή και έχεις πρόβλημα για το πόσο θα παίξεις και τι πάρεις, συγγνώμη…  Και σου λέει αυτό είναι έτσι, αυτό είναι αυτό, θα έρχομαι λίγες ώρες να παίζω… Να υποχρεώσεις όλο το κάστινγκ να στρέφεται γύρω από ένα πρόσωπο που έρχεται να κάνει ένα μεγάλο γκεστ;».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Και να σου λέει ότι μπορώ μόνο Δευτέρα και Τρίτη και μέχρι τη 1 το μεσημέρι γιατί μετά πηγαίνω και βάφομαι για την εκπομπή που παρουσιάζω; Μα, πόσο χατίρι να κάνεις σε έναν άνθρωπο; Με πειράζει που έγινε δημόσια γιατί αυτό έπρεπε να γίνει μεταξύ μας. Το είδε έτσι κι ελπίζω να της έχει περάσει γιατί δεν έχουμε ξαναμιλήσει από τότε».

Δες το σχετικό απόσπασμα:

 

Read More

And More