Ο Χάρης Ρώμας βάζει τέλος στην κόντρα του με την Σοφία Μουτίδου – “Εγώ αυτό το θεωρώ πρόκληση” (video)

Καλεσμένος στο The 2night Show βρέθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, ο Χάρης Ρώμας.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ξεκαθάρισε πώς προέκυψε η «κόντρα» με τη Σοφία Μουτίδου σχετικά με τη συμμετοχή της στο «Καφέ Της Χαράς» και έδωσε ένα οριστικό τέλος στην τηλεοπτική αυτή «διαμάχη», εξηγώντας τους πραγματικούς λόγους που η ηθοποιός δε θα βρίσκεται στα νέα επεισόδια της σειράς.

“Εγώ την συμπαθώ πάρα πολύ την Σοφία, είναι και εξαιρετική ηθοποιός… Δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να την επαναφέρουμε, είχε φύγει από τον δεύτερο κύκλο. Δεν υπήρχε στον τίτλο. Το λέω γιατί κάποιοι θαυμαστές της ή φίλοι της γράφουν ότι η σειρά χωρίς την δασκάλα δεν γίνεται. Πώς δεν γίνεται; Γινόταν και τότε.

Όταν ξαναβρεθήκαμε της είπα ότι θέλουμε να γράψουμε και ξεκινήσαμε να γράφουμε. Η ίδια μου εξήγησε ότι λόγω της καθημερινής εκπομπής που βρίσκεται υπάρχουν χρονικές δεσμεύσεις. Μπορεί να έγιναν συζητήσεις οικονομικές με την παραγωγή και να ζήτησε λεφτά που δεν θα ήθελαν να της δώσουν, αλλά από τη στιγμή που μπαίνει το θέμα του ωραρίου, της είπε ότι δεν υπήρχε λόγος να κάνουμε το επόμενο βήμα… Δεν την θυμάται αυτή τη συζήτηση…

Γιατί να θέλεις σε μια εποχή σαν αυτή που ζούμε να βγάλεις προς τα έξω το πρόσωπο ενός καλλιτέχνη που ζήτησε πολλά λεφτά και δεν μου τα έδωσαν. Εγώ το θεωρώ πρόκληση… Εγώ δεν παύω να λέω ότι την αγαπώ, την εκτιμώ και θα ήθελα να δουλέψουμε μαζί, αλλά είναι ένα πρόβλημα που το έβγαλε μόνη της…”, είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More