Ο Χάρης Βαρθακούρης απαντά στην παρέμβαση του ΕΣΡ για τον καβγά του Δημήτρη Κεχαγιά και την παρεξήγηση με τον Αντρέα Μικρούτσικο

Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και την Άννα Ζηρδέλη μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης μετά το τέλος του Live του Big Brother την περασμένη Παρασκευή. Ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής του ριάλιτι τοποθετήθηκε για την αποχώρηση του Δημήτρη Κεχαγιά αλλά και για την παρέμβαση του ΕΣΡ για τον καβγά που είχε ο παίκτης με τον Χρήστο Βαρουξή.

“Το αποτέλεσμα ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο. Ήταν πρόσφατο το περιστατικό του Δημήτρη με τον Χρήστο οπότε δε με ξάφνιασε. Πρέπει να ρωτήσετε το κανάλι για την παρέμβαση του ΕΣΡ” είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος τον ρώτησε και για την παρεξήγηση που είδαμε να γίνεται κατά τη διάρκεια του live με τον Ανδρέα Μικρούτσικο όπου ο παρουσιαστής δήλωσε πως δεν έχει πρόβλημα να αποχωρήσει και εντελώς αν η άποψή του ενοχλεί.

“Δεν έχει σημασία αν έγινε κάτι. Δε θα ήθελα να φανταστώ αυτή την εκπομπή και ειδικά σε αυτό το σημείο χωρίς την παρουσία του” τόνισε ο Χάρης Βαρθακούρης διαψεύδοντας για ακόμη μια φορά τις όποιες φήμες κυκλοφορούν για μεταξύ τους κόντρα.

Read More

And More