Ο Χάρης Βαρθακούρης μιλά για τη νέα εκπομπή με την Αντελίνα: “Πολλά ζευγάρια μετά από κοινή παρουσίαση χώρισαν!” (video)

Ο Χάρης Βαρθακούρης μετά το τέλος του χθεσινού live του Big Brother μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Έλα Χαμογέλα” για την εμπειρία του στο παιχνίδι, για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει μαζί με τη σύζυγό του, Αντελίνα, ενώ αποκάλυψε τι θα συμβεί στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού τώρα που το reality τελείωσε. Παράλληλα, ο ίδιος παραδέχθηκε ότι θα του λείψει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μιας και για εκείνον ήταν ένα εντατικό μάθημα τηλεόρασης.

Για το Big Brother: “Όλοι είχαμε δει το ρεύμα που είχε έξω η Άννα Μαρία. Είμαι περίεργος ποια θα είναι η πορεία της από εδώ και πέρα. Είδαμε τον Ντάνο που ήταν δάσκαλος σκι και τώρα είναι νούμερο ένα στην Ελλάδα, ηθοποιός… Είμαι πολύ περίεργος να δω αν και η Άννα Μαρία θα έχει παρόμοια τύχη.

Αυτό που με απασχολούσε και με απασχολεί όλο αυτό το διάστημα είναι να φύγω από αυτή την εμπειρία αξιοπρεπής και θεωρώ ότι τα κατάφερα. Υπήρξαν περιπτώσεις που δέχθηκα πυρά φανατικών, αλλά και αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι”.

Για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει με τη σύζυγό του: “Πώς θα μπορέσω να είμαι στον Άγιο Δομίνικο και κάθε Σαββατοκύριακο με τη γυναίκα μου στην εκπομπή. Από τη στιγμή που αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό το πράγμα με τη γυναίκα μου και να ερχόταν οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική πρόταση, θα έπρεπε να αρνηθώ γιατί ξέρετε θα κινδύνευε η… σωματική μου ακεραιότητα από την Αντελίνα.

Πολλά ζευγάρια μετά από κοινή παρουσίαση, χώρισαν. Αλλά έχω περάσει τόσα με τη γυναίκα μου. Έχουμε τέσσερις εβδομάδες στη διάθεσή μας, οπότε όλα πρέπει να γίνουν πολύ γρήγορα. Δεν έχουμε βρει ακόμα τίτλο για την εκπομπή. Την επόμενη εβδομάδα έχουμε δοκιμαστικά και θα δούμε πολλά άτομα για την ομάδα μας.

Δεν έχουμε άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης, μας το έχει ξεκαθαρίσει και το κανάλι. Είναι ένα πείραμα του καναλιού και δικό μας. Δεν θα μας αγχώνουν τα νούμερα τηλεθέασης. Το κανάλι έχει πει ότι θα μας στηρίξει ανεξαρτήτως τηλεθέασης”. 

Όσον αφορά στο τι θα γίνει το σπίτι του Big Brother; Ο Χάρης Βαρθακούρης αποκάλυψε ότι θα μένουν οι παίκτες του μουσικού reality “House of fame” που θα αρχίσει σε λίγο καιρό.

Δες το βίντεο:

Read More

And More