Ο Ζήσης Ρούμπος στον Αρναούτογλου: «Έχω ασκήσει λεκτική και ψυχολογική βία, δούλεψα πολύ για να σκοτώσω το τέρας»

Ο Ζήσης Ρούμπος βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο «The 2Night Show» και μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι στο παρελθόν υπήρξε βίαιος, λεκτικά και ψυχολογικά, αλλά και πώς κατάφερε να εξαφανίσει αυτό το «τέρας». 

«Όταν έγραψα αυτό το κείμενο δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να γίνει όλο αυτό που έγινε. Ήταν ένα πράγμα που με έπνιγε. Υπήρξα αυτός ο άνθρωπος που περιγράφω στο κείμενο αλλά και ο άνθρωπος που τον ενοχλούσε η λέξη “γυναικοκτονία”. Έχω μάθει όταν με ενοχλεί κάτι, να ψάχνω γιατί με ενοχλεί. Το συζητούσα με τους φίλους μου και είπα γιατί σε ενοχλεί, τι είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί αν χρησιμοποιείς αυτόν τον όρο; Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να πάρουν λίγη παραπάνω δύναμη οι γυναίκες και αυτό με ενοχλούσε. Εκεί σοκαρίστηκα, δεν ήθελα να είμαι αυτός.

Το έψαξα και όταν ψάχνεις πράγματα για τον εαυτό σου δυστυχώς πρέπει να φας σκα@@. Είσαι μέρος του προβλήματος. Γι’ αυτό έγραψα αυτό το κείμενο. Παρερμηνεύτηκε σαν πρόσκληση για κουβέντα. Δεν ήταν πρόσκληση για διάλογο. Ήταν μια βιωματική κατάθεση ψυχής. Έζησα κι άλλα που δεν γράφονται και δεν λέγονται.

Έχω ασκήσει βία, ψυχολογική και λεκτική. Χρειάστηκε να δουλέψω πάρα πολύ, για να σκοτώσω το τέρας… δεν ήταν εύκολο. Δεν θέλω να το παίζω γκουρού, ακόμη δουλεύω. Ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που χρειάστηκε να κάνω. Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούμε να πούμε εδώ εν έτη 2021 είναι επιτέλους να φύγει το στίγμα της ψυχανάλυσης. Να σταματήσει αυτό το ταμπού που υπάρχει στην Ελλάδα. Ένας σωστός επαγγελματίας θα πάρει έναν φακό και θα σου δείξει ποιος πραγματικά είσαι. Δεν είναι πάντα ωραίο αυτό που θα βρεις…» εξομολογήθηκε ο Ζήσης Ρούμπος.

«Είμαι ευτυχισμένος γιατί έχω δίπλα μου τη γυναίκα μου, η οποία έχει περάσει πολύ δύσκολα μαζί μου. Με στήριξε πάρα πολύ, για να κάνω τη δουλειά μου» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Read More

And More