Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star, με τους δημοσιογράφους να τον ρωτούν φυσικά για τη σύντροφό του και γνωστή ηθοποιό, Ευγενία Σαμαρά.
«Δεν μπορώ να ξέρω τι θα έκανα αύριο. Σήμερα μπορώ να σας πω, αύριο δεν ξέρω. Να σας πω την αλήθεια δεν έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου να παρουσιάσω εκπομπή» απάντησε στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει τη δική του εκπομπή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική ζωή του, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος απάντησε: «Τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή. Συμβαίνει και αυτό. Προσπαθώ να μην με απασχολεί».
«Δεν θα δώσω χώρο σε αυτό, μην είστε πονηρός. Γίνεστε πονηρός. Δεν είμαι κουτός, ξέρω τις πονηριές» αντέδρασε ο ηθοποιός σε ερώτηση για τη σύντροφό του, Ευγενία Σαμαρά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.