Οι “Άγριες Μέλισσες” κάνουν πρεμιέρα την Κυριακή στον Ant1

«Τρεις λευκές έχω στην αυλή για κάθε κόρη ξακουστή
Τρεις λεύκες όλες τους ψηλές με κοιτάνε σιωπηλές…»

Κάθε φορά που γεννιόνταν μία κόρη ο πατέρας της Ελένης, της Ασημίνας και της Φρόσως φύτευε και μία λεύκα στην άκρη του περιβολιού τους για να τιμήσει τον ερχομό του νέου παιδιού. Όσο αυτές μεγάλωναν και έστεκαν ψηλές και λυγερόκορμες, τόσο τις καμάρωνε σαν τις κόρες του. Στην πιο περήφανη λεύκα, όμως, στη λεύκα της Ελένης, ένα σμήνος από άγριες μέλισσες είχε πια φωλιάσει. «Τυχερή θα είσαι, κόρη μου, κι η ζωή θα είναι γλυκιά σαν τούτο εδώ το μέλι. Θα δεις», της έλεγε ο πατέρας της. Όμως, τα χρόνια πέρασαν και η Ελένη κοιτούσε τη λεύκα και αφουγκραζόταν τον βόμβο… «Που να ‘ξέρες, πατέρα… Που να ‘ξέρες πως η ζωή μόνο πίκρες έχει γράψει για το ριζικό μου».

Η νέα δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» έρχεται στο νέο του πρόγραμμα και φιλοδοξεί να κάνει τη μικρή οθόνη, μεγάλη με μία δυνατή ιστορία και μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών, με κινηματογραφική αισθητική, πολυπρόσωπο καστ και διακεκριμένους συντελεστές.

Πρεμιέρα, Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 20:45 και κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:45 στον ΑΝΤ1.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Θεσσαλικός Κάμπος 1958. Τρεις αδελφές. Ένας καταναγκαστικός γάμος.
Ένας βιασμός. Ένας φόνος κι ένα μεγάλο μυστικό.

Η ΕΛΕΝΗ (Μαρία Κίτσου), η ΑΣΗΜΙΝΑ (Έλλη Τρίγγου) και η ΔΡΟΣΩ (Δανάη Μιχαλάκη), μετά τον θάνατο του πατέρα τους, προσπαθούν να επιβιώσουν στη σκληρή, πατριαρχική κοινωνία του Θεσσαλικού Κάμπου. Ο ΔΟΥΚΑΣ (Λεωνίδας Κακούρης), ο μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής θέλει να παντρέψει τον γιο του, ΣΕΡΓΙΟ (Ανδρέας Κωνσταντίνου), με την μεγαλύτερη από τις τρεις αδερφές, με σκοπό να περάσουν στα χέρια του τα κτήματα των κοριτσιών. Η Ελένη δέχεται την πρόταση, με βαριά καρδιά, ως μοναδική σωτηρία για τα χρέη τους.

Τη νύχτα του γάμου, οι τρεις αδερφές βάφουν τα χέρια τους με αίμα. Σκοτώνουν τον γαμπρό, στην προσπάθειά τους να τον εμποδίσουν να βιάσει τη μικρότερη αδελφή τους. Ορκίζονται να πάρουν το μυστικό στον τάφο τους. Η ανακάλυψη του πτώματος, όμως, θα συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και θα αλλάξει όλα τα δεδομένα.

Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω πρέπει να κάνουν τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια. Θα το καταφέρουν; Η «παντοδύναμη» οικογένεια του θύματος ψάχνει τον πραγματικό ένοχο και ζητά εκδίκηση.

Ποια καλά κρυμμένα μυστικά, από το παρελθόν, θα ανασυρθούν και θα τα ανατρέψουν όλα;

Read More

And More