Οι Πανθέοι: Η Μαρία Αλιφέρη «εισβάλλει» στη σειρά του ΣΚΑΪ – Όσα πρέπει να ξέρεις για τον ρόλο της

Η αγαπημένη Μαρία Αλιφέρη εντάσσεται στο ήδη εξαιρετικό cast της δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι», στο ρόλο της Καλής Πανθέου.

Η γνωστή ηθοποιός, με αξιόλογη καριέρα σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση, υποδύεται έναν ξεχωριστό χαρακτήρα που θα ξεκλειδώσει μυστικά του παρελθόντος. Η Καλή είναι η σύζυγος του εξαφανισμένου Θαλή Πανθέου, αδερφού του πατριάρχη της οικογένειας, Βλάση. Ζει απομονωμένη από την υπόλοιπη οικογένεια, αλλά η εμφάνισή της θα παίξει καταλυτικό ρόλο και θα ανατρέψει τα πάντα στη ζωή και το μέλλον των Πανθέων.

Η Καλή αφηγείται την ιστορία της ζωής της: «Όλα ξεκίνησαν εκείνο το βράδυ της μεγάλης πυρκαγιάς. Τότε που είδα τον λατρεμένο μου σύζυγο να με απατά. Θόλωσα με την αδικία. Το μυαλό μου σάλεψε. Το μίσος με κυρίευσε και έκανα αυτό που θα στιγμάτιζε για πάντα όλους τους Πανθέους. Από τότε άρχισα να κλείνομαι στον εαυτό μου.

Αγκάλιασα το σκοτάδι μου, μέχρι που βυθίστηκα τελείως σε αυτό. Η ανιψιά μου, η Χρυσοστόμη, είναι η μόνη που ξέρει όλη την αλήθεια. Η μόνη που γνωρίζει και τον δικό μου πόνο αλλά φροντίζει και με κρατάει μακριά από όλους για να μην αποκαλύψω όσα γνωρίζω. Η εκπλήρωση της κατάρας των Πανθέων θα φέρει τη λύτρωσή μου. Ίσως να φέρει και την καταστροφή μου…»

Read More

And More