Οι Πανθέοι: Το TLIFE στα γυρίσματα της σειράς – Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Πολλές και καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι».

Η Μάρμω έχει αποφασίσει να τελειώσει την παράνομη σχέση της με τον Κίτσο και ετοιμάζει ένα πάρτι – έκπληξη για τα γενέθλια του Ανδρέα, στο οποίο καλεί όλη την οικογένεια των Πανθέων καθώς και τους καλούς τους φίλους. Έτσι, πιστεύει πως θα προσεγγίσει ξανά τον Ανδρέα και θα του δείξει πως τον αγαπά και τον νοιάζεται. Προς έκπληξη όσων γνωρίζουν την απιστία της, καλεί και τον Κίτσο, για να μη δώσει αφορμές για καινούργια σχόλια.

Στα επεισόδια που θα δούμε την Τρίτη και την Τετάρτη, η Μάρμω με τη Σεβαστή κάνουν τις τελευταίες ετοιμασίες για να υποδεχτούν όλους τους Πανθέους στο πάρτι για τα γενέθλια του Ανδρέα. Ο Κίτσος αμφιταλαντεύεται αν πρέπει να δώσει το παρών ενώ η Καλή ετοιμάζεται να κάνει ένα απρόσμενο δώρο στον ανιψιό της, Ανδρέα που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην αποκάλυψη του ποιος πραγματικά είναι.

Στα γενέθλια παρευρίσκονται όλοι οι Πανθέοι κι ο καθένας κρύβει τα δικά του μυστικά. Η Μάρμω δυσκολεύεται να διαχειριστεί την παρουσία του Κίτσου και ο Ανδρέας παραμένει απόμακρος, ενώ έχει στο γραφείο του τα γράμματα της Καλής που κρύβουν τη μεγάλη αλήθεια.

Από την πλευρά της, η Χρυσοστόμη είναι αποφασισμένη να πάρει πάση θυσία τα γράμματα από τα χέρια του Ανδρέα. Κι ενώ όλα δείχνουν, πως τα μυστικά των Πανθέων θα γίνουν στάχτη, η Μάρμω αποφασίζει να πάει να συναντήσει τη Σοφία, ενώ ο Ανδρέας είναι έτοιμος να μάθει όλη την αλήθεια που τον αφορά.

Το TLIFE ήταν καλεσμένο στα γενέθλια του Ανδρέα Πανθέου και εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από το πάρτι – έκπληξη στο σπίτι του.

Read More

And More