Όλγα Κιουρτσάκη: «Έκλαιγα τις πρώτες μέρες» – Τα κιλά της εγκυμοσύνης και τα baby blues

Η Όλγα Κιουρτσάκη μέσα από το Tik Tok μοιράζεται στιγμές από τη νέα της καθημερινότητα με το μωρό της!

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου η οποία πριν λίγους μήνες έγινε μητέρα, σε πρόσφατο βίντεο απάντησε για τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της, αλλά και τις πρώτες δύσκολες ημέρες στο σπίτι με την νεογέννητη κόρη της.

«Πήρα 11 κιλά στην εγκυμοσύνη. Τα πρώτα 5 τα έχασα στο μαιευτήριο, μόνο κοιλιά είχα. Τα υπόλοιπα 6 κιλά τα έχασα μέσα σε 15 μέρες από την κούραση, το άγχος μου και από τα baby blues (δυσφορία μετά τον τοκετό). Έκλαιγα τις πρώτες μέρες αρκετά, δεν ήξερα πώς θα το διαχειριστώ ήταν κάτι καινούργιο για εμένα», ανέφερε η Όλγα Κιουρτσάκη.

«Τώρα έχω αρχίσει να ξαναπαίρνω κιλά, ελπίζω να μην βάλω πολλά ακόμα γιατί 3-4 τα ξαναπήρα. Είναι επειδή θηλάζω και τρώω σούπες, τις τρώω όμως με ψωμί. Γιατί να μην φάω το ψωμί; Τρώω και το γλυκό μου», είπε η Όλγα Κιουρτσάκη σε ερώτηση που δέχτηκε για το βάρος της.

 

@olgadimitriou_k Απάντηση στον χρήστη @marthalioliou37 #scorpio_love #σαςαγαπωολους❤️❤️❤️❤️😚 #fypシ #foryoupage #τρελαίνομαι #φιλοιτικτοκ #fyp #2023 #foryoupageofficiall #γιαεσας #fy ♬ πρωτότυπος ήχος – Olga Dimitriou

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164