Όλγα Κιουρτσάκη – Φώτης Λώσης: Εξώδικο προς όλα τα Μέσα – Τι απαγορεύουν από σήμερα

Μετά από ένα συνεχόμενο πινγκ-πονγκ δηλώσεων για τη διαμάχη με τη μητέρα της, Άντζελα Δημητρίου, η Όλγα Κιουρτσάκη μαζί με τον σύζυγό της Φώτη Λώση αποφάσισαν να στείλουν εξώδικο σε όλα τα ΜΜΕ.

Από την ημέρα που η μητέρα της έδωσε συνέντευξη και αποκάλυψε τα όσα έγιναν στην Αμερική με αποτέλεσμα να τσακωθούν και να μην έχουν πλέον καμία επικοινωνία, πρόσωπα από το στενό τους περιβάλλον βγαίνουν στις εκπομπές και κάνουν τις δικές τους τοποθετήσεις. 

Το ζευγάρι λοιπόν, πήρε την απόφαση να στείλει εξώδικο και να απαγορεύσει σε sites, εκπομπές και εφημερίδες να ασχολούνται με την ενδοοικογενειακή διαμάχη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετέδωσε την είδηση στο Happy Day.

Μεταξύ άλλων, στο εξώδικο της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση αναφέρεται:

«Διαμαρτυρόμαστε για την απαράδεκτη και εν γένει παράνομη συμπεριφορά σας επιφυλασσόμενοι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας.

Απαγορεύουμε από σήμερα να προβείτε έστω και στην παραμικρή αναφορά των ονοματεπωνύμων μας, και την προβολή της εικόνας μας για οτιδήποτε έχει σχέση με την ιδιωτική μας ζωή, με διαμάχες και ρήξη στις οικογενειακές μας σχέσεις με την Άντζελα Δημητρίου.

Απαγορεύουμε ρητώς την προβολή οποιουδήποτε ρεπορτάζ, συνέντευξης, είδησης, στα οποία η κ. Άντζελα Δημητρίου η οποιοσδήποτε άλλος θα αναφέρεται έστω και με τα καλύτερα λόγια σε εμάς ή στο ανήλικό τέκνο μας.

Σας καλούμε να απέχετε στο μέλλον από κάθε δυσφημιστικό και συκοφαντικό ισχυρισμό εις βάρος μας που θίγει την τιμή και την υπόληψή μας, το όνομα, το ήθος και την προσωπικότητα μας και διαταράσσει την οικογενειακή και προσωπική μας ζωή».

Read More

And More