Όλγα Κιουρτσάκη: Πώς ενημερώθηκε για τον θάνατο της γιαγιάς της – «Η Άντζελα Δημητρίου είχε ένα παράπονο»

Δύσκολες ώρες για την Άντζελα Δημητρίου η οποία θρηνεί για τον θάνατο της μητέρας της. Όπως έγινε γνωστό χθες Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, η μητέρα της τραγουδίστριας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών, μετά από μια κρίσιμη περίοδο με την υγεία της.

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη αποχαιρέτησε την γιαγιά της με ανάρτηση στα social media, εκφράζοντας το παράπονό της πως δεν την ενημέρωσαν άμεσα για την μεγάλη απώλεια. 

«Έφυγες και ούτε καν το έμαθα… θα θυμάμαι την τελευταία μας συνάντηση οι τρεις μας», έγραψε η Όλγα Κιουρτσάκη.

Η εκπομπή Πρωινό ΣουΣού παρουσίασε σχετικό ρεπορτάζ για την απώλεια της μητέρας της τραγουδίστριας. Όπως ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης, η Όλγα Κιουρτσάκη εξέφρασε το παράπονό της γιατί ενημερώθηκε για τον θάνατο της γιαγιάς της από την οικιακή βοηθό στο κτίριο όπου ζουν η τραγουδίστρια με την κόρη της σε ξεχωριστά διαμερίσματα. 

«Όπως μου μετέφεραν από το περιβάλλον της Άντζελας Δημητρίου, είχε ένα παράπονο ότι η κόρη της δεν ανέβηκε να δει τη γιαγιά της. Η άλλη πλευρά υποστηρίζει ότι δεν ήταν ευπρόσδεκτη στο σπίτι», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.

«Αυτές οι στιγμές είναι και λίγο στιγμές πανικού, δεν βάζεις το παράπονο μπροστά», συμπλήρωσε η πρωινή παρέα με την κουμπάρα της Άντζελας Δημητρίου, Κατερίνα Κούρτη.

 

Read More

And More