Όλγα Κιουρτσάκη: Το δύσκολο βράδυ που πέρασε με την 8 μηνών κόρη της – «Μου κόπηκαν τα πόδια»

Δύσκολοι είναι οι τελευταίοι μήνες για την Όλγα Κιουρτσάκη, καθώς πριν λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της, τη στιγμή που οι σχέσεις με τη μητέρα της, Άντζελα Δημητρίου ήταν παγωμένες.

Μητέρα και κόρη παραμένουν σε απόσταση, καθώς όπως έχει δηλώσει η τραγουδίστρια χρειάζεται λίγο χρόνο μόνη της, μετά από αρκετές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει αυτό το διάστημα.

Παράλληλα η Όλγα Κιουρτσάκη είναι και μια νέα μανούλα, που προσπαθεί να βρει τα πατήματά της με την κόρη της, η οποία ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Αύγουστο.

Πριν από λίγες ώρες, η Όλγα Κιουρτσάκη έκανε μια ανάρτηση στο Instagram και περιέγραψε στους διαδικτυακούς της φίλους το δύσκολο βράδυ που πέρασε με την μικρή της.

«Όλους αυτούς τους μήνες 2 φορές έχω τρομάξει με την μικρή μου βράδυ! Όπως σήμερα, ξύπνησε με κλάματα δυνατά και δεν μπορούσα να την ηρεμήσω 15’, έκλαιγε τόσο πολύ που μου “κόπηκαν τα πόδια”! Είδε μάλλον εφιάλτη. Να μην το ζήσει καμία μανούλα αυτό. Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει! Μόλις κοιμήθηκε πάλι έβαλα τα κλάματα εγώ!», έγραψε η Όλγα Κιουρτσάκη.

Read More

And More