Όλγα Λαφαζάνη: «Την εφηβεία μου την πέρασα στα 30 μου, όταν έγινα μητέρα, μου βγήκε μια έντονη αντίδραση»

Η Όλγα Λαφαζάνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μπαμπα-δες» της ΕΡΤ με τον Τάσο Ιορδανίδη. Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που κλήθηκε να διαχειριστεί στον χώρο της τηλεόρασης, την εφηβεία που ένιωσε όταν γέννησε τα παιδιά της και την σχέση με τον Νίκο Οικονόμου.

«Περνάς από διάφορα στάδια όταν συναντάς δυσκολίες στη δουλειά. Δηλαδή τον πρώτο καιρό μπορεί να έκλαιγα και να στεναχωριόμουν. Έχω παραιτηθεί από δουλειά, έχω φύγει αλλά πλέον νομίζω ότι είμαι πολύ δυνατή σε αυτό το κομμάτι και δεν το αφήνω να περάσει έτσι. Παλιά δεν μιλούσα, τώρα όμως μιλάω» ανέφερε αρχικά η Όλγα Λαφαζάνη.

 

«Δεν είχα άγρια εφηβεία. Εγώ την εφηβεία την πέρασα στα 30 μου, όταν έγινα μητέρα. Ήμουν πολύ ήσυχο κορίτσι, καλή μαθήτρια, απουσιολόγος. Οι γονείς μου είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη, τους παρακαλούσα να μου λένε τι ώρα να γυρίσω σπίτι, όλοι μου οι φίλοι είχαν έναν περιορισμό. Μου είχαν τόση εμπιστοσύνη που ποτέ δεν μου είπαν τι ώρα να γυρίσω σπίτι.

Στα 29 μου όταν γέννησα… πέρασα μια εφηβεία θα μπορούσα να πω. Μου βγήκε μια έντονη αντίδραση. Δεν είχα επιλόχειο κατάθλιψη, αλλά επιλόχεια νεύρα! Αμφισβητούσα τους πάντες, ήθελα να επιλέγω μόνο εγώ το τι θα κάνω με την κόρη μου, ήμουν πολύ αντιδραστική. Ήμουν υπερπροστατευτική, φοβόμουν πάρα πολύ. Έχω μικροβιοφοβία, οπότε όταν γέννησα ενισχύθηκαν όλα αυτά. Ήμουν υπερβολική, δεν άφηνα τους άλλους να πλησιάζουν το μωρό τόσο εύκολα» αποκάλυψε η Όλγα Λαφαζάνη.

Read More

And More