Όλγα Πηλιάκη: Αντέδρασε σε ερώτηση για τον Στέλιο Χανταμπάκη – «Σε ποια αλλαγή εικόνας αναφέρεσαι;»

Η Όλγα Πηλιάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ μιλώντας για τον Στέλιο Χανταμπάκη και τη συμμετοχή του στο Survivor All Star.

«Ασχολείται περισσότερο με το να προσφέρει στην ομάδα και να είναι καλός στα αγωνίσματα. Κάνει υπερπροσπάθεια γιατί μπήκε και με περισσότερα κιλά φέτος. Βλέπω ότι υπάρχει καλή σχέση με όλα τα παιδιά και θεωρώ ότι όλοι τον συμπαθούν πάρα πολύ», ανέφερε αρχικά η Όλγα Πηλιάκη για τον σύζυγό της.

Η ερώτηση που ακολούθησε από τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα έκανε την Όλγα Πηλιάκη να αντιδράσει αμέσως, αποφεύγοντας τυχόν κακόβουλα σχόλια για την πρώτη συμμετοχή του Στέλιου στο Survivor.

– Υπήρξε κάποιος φόβος, επειδή στο πρώτο Survivor ο Στέλιος είχε βγάλει μια άλλη εικόνα και είχε συζητηθεί κάπως αρνητικά;

«Σε ποια άλλη εικόνα αναφέρεσαι;» απάντησε η Όλγα Πηλιάκη κοιτώντας τον δημοσιογράφο της εκπομπής.

Και ολοκλήρωσε την απάντησή της: «Θεωρώ ότι και τότε και τώρα ήταν και είναι εξαιρετικός. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί που προσπαθεί να κάνει τους πάντες να περνούν καλά και να γελάνε. Είναι πολύ δοτικός, τώρα από εδώ και πέρα, δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους», είπε η Όλγα Πηλιάκη στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Read More

And More