Όμηρος Ευστρατιάδης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν τον έχω άξιο για βιασμούς» – Άφωνη η Φαίη Σκορδά

Ο Όμηρος Ευστρατιάδης μίλησε στο Πρωινό για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο. «Εάν εγώ βιάσω μια κοπέλα κάπου μόνος μου, ποιες μαρτυρίες υπάρχουν για να αποδειχθεί;» αναρωτήθηκε ο σκηνοθέτης μιλώντας στον Ισίδωρο Φίκαρη.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης στη συνεργασία μας ήταν άψογος, κύριος και πάντα χαμηλών τόνων. Απορώ πώς ο Φιλιππίδης έκανε βιασμούς. Δεν το έχω άξιο να κάνει κάτι τέτοιο. Αν εγώ βιάσω μια κοπέλα κάπου μόνος μου, ποιες μαρτυρίες υπάρχουν για να αποδειχθεί; Αν δεν υπάρχουν αποδείξεις πώς καταδικάζεις έναν άνθρωπο και τον βάζεις στη φυλακή; Αν υπάρχουν αποδείξεις, αλλάζει το πράγμα. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το βιασμό», είπε πιο συγκεκριμένα ο Όμηρος Ευστρατιάδης.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε ο Όμηρος Ευστρατιάδης: «Για τον Φιλιππίδη ακόμα δεν το πιστεύω, περιμένω να γίνει η δίκη και αν αποδειχθεί ότι είναι έτσι, να μη βγει ποτέ από τη φυλακή. Θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του γιατί είναι φοβερός ηθοποιός. Όλοι αυτοί που τον κατηγόρησαν, θα του ζητήσουν συγγνώμη αν αποδειχθεί ότι είναι αθώος. Του κατέστρεψαν την καριέρα. Παιδεύτηκε για να γίνει θιασάρχης και να γεμίζει το θέατρο».

«Όταν λέμε αξιώθηκα να κάνω κάτι, από τα λίγα ελληνικά που ξέρω, είναι το αξιώθηκα να κάνω κάτι καλύτερο. Δεν τον έχω άξιο να κάνει βιασμό; Γιατί; Είναι σπουδαίο πράγμα; Έχω πάθει… Δεν ξέρω τι να σχολιάσω. Και λέει ότι θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του» σχολίασε η Φαίη Σκορδά μετά την προβολή του βίντεο.

«Ντροπή, ντροπή! Μας ακούνε και τα θύματα, σιωπή!» συμπλήρωσε με τη σειρά της η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Ο Γιώργος Λιάγκας προτίμησε να μη σχολιάσει τίποτα.

Διάβασε επίσης:

Όμηρος Ευστρατιάδης: “Μετά από τόσα χρόνια θυμήθηκαν αυτές οι κυρίες ότι τις βίασαν;” – Χαμός στην εκπομπή της Μελέτη

Read More

And More