Όμηρος Πουλάκης: «Έπαθα σοκ με τον Δημήτρη Λιγνάδη, μιλάμε για συστηματικούς βιασμούς ανηλίκων»

Στο Πρωινό μίλησε ο Όμηρος Πουλάκης ο οποίος στο παρελθόν είχε υπάρξει μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη και είχε συνεργαστεί μαζί του. Όπως είπε ο ηθοποιός, ο λόγος που διακόπηκε η συνεργασία τους ήταν κάποια πράγματα που είδε και δεν του άρεσαν τα οποία τους έφεραν σε ρήξη.

Ακόμη ο Όμηρος Πουλάκης ανέφερε πως σοκαρίστηκε με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας καθώς μιλάμε για πράγματα φρικιαστικά.

«Ήταν ένας άνθρωπος που ήταν καθηγητής μου. Σημαντικός καθηγητής μου, δεν βαριόμουν στη τάξη. Χαιρόμουν το θέατρο στην τάξη του όπως όλοι. Ήταν ένας άνθρωπος που σε αυτό το είδος που είμαι εγώ ήταν πολύ καλός καθηγητής. Συνεργάστηκα μαζί του, κάποια στιγμή είδα πράγματα που δε μου άρεσαν και απομακρύνθηκα. 

Ηρθα σε μια ρήξη μαζί του θεατρική και προσωπική. Αυτό που συνέβη με εμένα δεν έχει καμία σχέση με τη διάσταση όσων ακούγονται. Αυτά πάντως που βγήκαν στο φως – καλό είναι να το λέμε – είναι αδιανόητα. Είναι αυτονόητο αλλά πολλές φορές το να μη λες το αυτονόητο δε γίνεται πάντα από αθώους σκοπούς. Όλα αυτά που λέγονται και περιγράφονται είναι φρικιαστικά και αδιανόητα. Έπαθα σοκ, αυτή είναι η αλήθεια. Μιλάμε για συστηματικούς βιασμούς ανηλίκων» είπε ο Όμηρος Πουλάκης.

Read More

And More