Ορέστης Τζιόβας: «Έχω διάσπαση προσοχής – Οι γονείς μου με είχαν πάει σε παιδοψυχολόγο»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στη 1» βρέθηκε ο Ορέστης Τζιόβας. Μιλώντας για την πορεία της ζωής του και τα παιδικά του χρόνια, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει διάσπαση προσοχής, κάτι το οποίο αντιλήφθηκε σε μεγαλύτερη ηλικία.

«Έχω διάσπαση προσοχής. Η αγωγή είναι λίγο βαριά για τη ΔΕΠΥ. Δεν έχω πάρει αγωγή γιατί αυτό που συζητούσα με τον δικό μου ψυχοθεραπευτή, είναι κάτι πάνω στο οποίο δεν γινόταν διάγνωση παλιότερα και μάθαιναν να ζουν οι άνθρωποι με αυτό. Μαθαίνεις να το διαχειρίζεσαι και κάποια στιγμή δεν είναι εμπόδιο πια», ανέφερε ο Ορέστης Τζιόβας.

Και συμπλήρωσε για την πρώτη του επίσκεψη σε ψυχολόγο: «Οι γονείς μου με είχαν πάει σε παιδοψυχολόγο μια επίσκεψη γιατί παίζαμε μπουνιές στο σπίτι, ήμουν ζωηρό παιδί. Δεν έκανε τέτοια διάγνωση.

Ήταν λίγο φασίστας εκείνος ο γιατρός. Έγραψε κάποια πράγματα στο βιβλίο του και όταν μεγάλωσα και τα διάβασα δεν τα πίστευα. Για το πώς πρέπει να διαμορφώνεις τον χαρακτήρα του παιδιού», ανέφερε ο Ορέστης Τζιόβας στη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου.

Read More

And More