Ορέστης Τζιόβας: “Ήθελα να κολλήσω κορονοϊό, για να φτιάξω αντισώματα – Χαίρομαι για τον Φιλιππίδη”

Ο Ορέστης Τζιόβας μετά την πρόσφατη μάχη του με τον κορονοϊό επέστρεψε στις θεατρικές του υποχρεώσεις και μαζί με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου πρωταγωνιστούν στην παράσταση “Το νυφικό κρεβάτι”.

Ο γνωστός ηθοποιός σε ένα διάλειμμα από την καλοκαιρινή περιοδεία παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Καλοκαίρι #Not” όπου αποκάλυψε πως όταν νόσησε από Covid-19 είχε ήδη κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου, ενώ σχολίασε και την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη.

«2μισι σεζόν χάσαμε με την πανδημία. Μας είχε λείψει το θέατρο και τα χρήματα πάνω απ’ όλα. Έπαιρνα το επίδομα των 534 ευρώ. Ήταν μια ευκαιρία για ενδοσκόπηση και επίλυση προσωπικών θεμάτων αλλά από την άλλη, νηστικό αρκούδι… Νόσησα από κορονοϊό, χάσαμε και την πρεμιέρα μας. Είχα κάνει την πρώτη δόση του AstraZeneca 15 μέρες πριν, η οποία βοήθησε όπως μου είπαν οι γιατροί. Δεν είναι παίξε γέλασε ο ιός. Ήθελα να κολλήσω, για να φτιάξω αντισώματα. 

Φυσικά και είμαι υπέρ του εμβολιασμού. Αλλά είναι προσωπική μου άποψη. Δεν μπορώ να την επιβάλλω, αν μιλάμε για δημοκρατία. Αλλά από την άλλη, όταν η πλειοψηφία κινδυνεύει από ανθρώπους που δεν θέλουν να εμβολιαστούν, δεν πρέπει να τους πιέσουμε; Είναι μεγάλη κουβέντα…» σημείωσε, χαρακτηριστικά, ο ηθοποιός.

«Χαίρομαι που η δικαιοσύνη πήρε τον δρόμο της και κρίθηκε προφυλακιστέος» σχολίασε ο Ορέστης Τζιόβας για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Read More

And More