Ορφέας Αυγουστίδης: «Με τη μητέρα μου περάσαμε από πολλά στάδια» – Η αναφορά στον γάμο του με την Γεωργία Κρασσά

Για τη ζωή του ως σύζυγος και νέος πατέρας μίλησε ο Ορφέας Αυγουστίδης στην εκπομπή «Ελένη» και στον Κωνσταντίνο Αρκά.

«Είναι η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου, έχει γίνει αυτή η μεγάλη αλλαγή και τα πράγματα φιλτράρονται μέσα από αυτό το γεγονός. Ήθελα να γίνω πατέρας. Είναι τεράστια η ευθύνη που αναλαμβάνεις ως πατέρας ή μητέρα, η ευθύνη να συστήσεις ένα μικρό πλάσμα στον κόσμο», είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης για τη γέννηση του γιου του.

Για τις σχέσεις και τη επαγγελματική συνεργασία με την μητέρα του, Μαρία Τζομπάνακη ανέφερε ο Ορφέας Αυγουστίδης: «Είναι πολύ γλυκό και όμορφο να συνεργάζομαι με τη μητέρα μου , περάσαμε από στάδια», ανέφερε ο πρωταγωνιστής της σειράς, Σασμός.

«Στην πορεία αρχίσαμε να το απολαμβάνουμε σαν να είναι ακόμα πιο μοναδικό. Είμαι φίλος με τη μητέρα μου πια. Με τη μητέρα μου περάσαμε την αμφισβήτηση , την απομάκρυνση, τα όρια. Η μητέρα μου είναι πολύ δοτική, αγαπησιάρα και μαλακή» αποκάλυψε για την μητέρα του», είπε για τη Μαρία Τζομπανάκη.

Για τον γάμο του με την Γεωργία Κρασσά ανέφερε: «Μοιράστηκα το γάμο μου με τον κόσμο γιατί δεν μπορούσα να το αποφύγω. Ο γάμος και η βάφτιση ήταν μια μέρα μεγάλης χαράς με αγαπημένους φίλους και περάσαμε υπέροχα», είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Read More

And More