Ορφέας Αυγουστίδης: Τα τρυφερά λόγια για τον γιο του και η συνύπαρξη με την Μαρία Τζομπανάκη στον “Σασμό”

Ο Ορφέας Αυγουστίδης βρίσκεται στα καλύτερά του, καθώς μόλις πριν λίγους μήνες έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά. Από την άλλη, τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί μαζί με τη μητέρα του Μαρία Τζομπανάκη στη δημοφιλή σειρά του Alpha “Σασμός”, η οποία από τα πρώτα επεισόδια έχει αποκτήσει φανατικό κοινό.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και στην Ναταλία Αργυράκη, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τον γιο του αλλά και για την τηλεοπτική συνύπαρξη με τη μητέρα του.

«Είναι μαγικό νιώθω ευλογημένος που έχει έρθει αυτό το πλάσμα στη ζωή μου και το ευχαριστιόμαστε πάρα πολύ. Προσπαθούμε να μηδενίσουμε με την Γεωργία μου και να είμαστε δίπλα του να βάλουμε τα δυνατά μας» εξομολογήθηκε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

 

«Είναι πολύ ωραίο και συγκινητικό, ιδιαίτερα τώρα που έχει περάσει ο πρώτος καιρός κι έχουμε χαλαρώσει. Το απολαμβάνουμε. Γιατί δεν δίνεται αυτή η ευκαιρία συχνά. Επειδή η σχέση μας έχει κοσκινιστεί μέσα στα χρόνια, θεωρώ ότι δεν μας δυσκόλεψε. Ίσα ίσα μας διευκόλυνε. Μάλιστα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και των δυο μας δεν βρισκόμουν με την μητέρα μου τόσο συχνά. Τώρα βλεπόμαστε περισσότερο!», δήλωσε επίσης στον Νίκο Θρασυβούλου και στην εκπομπή «Αυτοπροσώπως», στον Alpha 98.9.

Read More

And More