Ορφέας Παπαδόπουλος: «Άρχισα να φτάνω σε ένα χείλος, δεν υπήρχε λόγος να χαρίσω την ψυχική μου ηρεμία για κανέναν»

Στους λόγους που τον έκαναν να πάρει μια απόσταση από την υποκριτική και να κάνει ένα διαφορετικό επαγγελματικό βήμα, αναφέρθηκε ο Ορφέας Παπαδόπουλος στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή.

Όπως είπε, είχε φτάσει σε μια φάση της ζωής του που ήθελε να επαναπροσδιορίσει κάποια πράγματα, καθώς ένιωθε πως είχε φτάσει σε ένα χείλος.

«Βρέθηκα σε μια φάση της ζωής μου, όταν ξεκίνησα να πρωτοασχολούμαι με τα τατουάζ, που ήθελα λίγο να επαναπροσδιορίσω κάποια πράγματα και να πάρω μια απόσταση από τον τρόπο ζωής που είχα, μέσα από το κομμάτι του τι σημαίνει δουλειά στο θέατρο. Ήθελα να πάρω μια απόσταση αυτό, δε συνέβη κάτι συγκεκριμένο. Είναι πάντοτε κομβικό το επαγγελματικό κομμάτι. Θέλησα να ξεκινήσω την αλλαγή μου από εκεί.

Έχω τελειώσει γραφιστική και ζωγραφίζω από παιδί. Με το τατουάζ ήθελα να ξεκινήσω να ασχολούμαι από παιδί, πριν καν ξεκινήσω να ασχολούμαι με το θέατρο και την υποκριτική. Όταν λοιπόν βρέθηκα στη φάση που σου ανέφερα πριν, ήταν ό,τι πιο κοντά μου καλλιτεχνικά και ψυχικά, έτσι ώστε να ξεκινήσω κάτι μέσα στο οποίο θα ένιωθα καλά» ανέφερε αρχικά ο Ορφέας Παπαδόπουλος.

«Πέρα από τα οικονομικά θέματα, οι συνθήκες της δουλειάς μας, οι συνθήκες του θεάτρου, είναι ένα σκληρό περιβάλλον, πολύ. Το ότι ήμουν χρόνια μέσα σε αυτό, μου το έκανε ακόμα πιο σκληρό γιατί υπομένεις πράγματα, υπάρχει φοβερή ασυνέπεια στη δουλειά μας σε κάθε επίπεδο, υπάρχει πάρα πολύ παρασκήνιο. Άρχισα να φτάνω σε ένα χείλος. Δεν υπήρχε λόγος να χαρίσω την ψυχική μου ηρεμία και γαλήνη για κανέναν και για τίποτα, δεν περνούσα καλά και γι’ αυτό θέλησα να πάρω αυτή την απόσταση.

Το θέατρο το αγαπώ και θα συνεχίσω να το αγαπώ, είναι κομμάτι της ζωής μου. Αλλά, η απόσταση αυτή που παίρνω τώρα μου κάνει καλό και για την ίδια τη δουλειά, όταν επιστρέψω κάποια στιγμή» πρόσθεσε.

Τέλος, για την προσωπική του ζωή, ο Ορφέας Παπαδόπουλος είπε,  «Αυτή την περίοδο στην προσωπική μου ζωή είμαι μόνος, αλλά είμαι γεμάτος. Έχω ερωτευτεί παράφορα, και έχασα τον εαυτό μου».

Read More

And More