Ορφέας Παπαδόπουλος: «Έχω νιώσει έλξη για παρτενέρ μου σε ερωτική σκηνή»

Μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ορφέας Παπαδόπουλος στην εκπομπή Πρωινό μας και στην Ελένη Μουστάκη.

O ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο νέο του επαγγελματικό βήμα εκτός της υποκριτικής, ενώ αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε νιώσει έλξη για παρτενέρ του κατά τη διάρκειας μια ερωτικής σκηνής.

«Η ιστορία ξεκινάει από τα 17 μου όταν έκανε την πρώτη νύξη σε ένα τατουατζίδικο, ήμουν πολύ μικρός για να με αναλάβουν όπως δεν συνεχίστηκε αλλά εδώ και ένα χρόνο ασχολούμαι επαγγελματικά», εξήγησε αρχικά ο ηθοποιός.

«Ήταν κυρίως για αυτό τον λόγο. Το τατουάζ όμως είναι κάτι το οποίο νιώθω απόλυτα ελεύθερος και γεμάτος, δεν θα άφηνα όμως το ένα για το άλλο», είπε για την ενασχόλησή του με τα τατουάζ ο Ορφέας Παπαδόπουλος. 

Και συνέχισε: «Έχω κάνει τατουάζ στη μητέρα μου και τώρα ετοιμάζονται ο αδερφός μου και ο πατέρας μου και έχω κάνει και πολλούς φίλους μου». 

Για τον αν υπήρξε περίοδος που να καβάλησε το καλάμι, ο Ορφέας Παπαδόπουλος απάντησε: «Εγκλωβίστηκα στην εικόνα μου, δεν καβάλησα το καλάμι. Εγκλωβίστηκα σε αυτό που αναμένουν οι άλλοι να δουν σε εμένα και έτσι αποκτάς ένα ύφος πιο ψυχρό, πιο ανέκφραστο για να είσαι αποδεκτός».

Τέλος, ο Ορφέας Παπαδόπουλος αποκάλυψε πως έχει νιώσει έλξη και συνάδελφό του κατά τη διάρκεια μιας ερωτικής σκηνής.

«Έχω αισθανθεί άβολα σε ερωτική σκηνή, γιατί ήταν άβολο το γύρω γύρω, όχι γιατί είχα θέμα με την παρτενέρ μου. Αντίθετα μπορώ να σου πω ότι ήταν και από τις λίγες φορές που υπήρξε πραγματική έλξη και ίσως για αυτό ήταν άβολο. Δεν συνεχίστηκε σε σχέση, έμεινε εκεί».

 

Read More

And More