Οργισμένος ο Γιάννης Καλλιάνος: «Έρχεται η σειρά τους, θα γίνω ο εφιάλτης τους»

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Καλλιάνο ο οποίος θρηνεί για την απώλεια του πατέρα του.

Ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ξέσπασε μιλώντας στους δημοσιογράφους για τις τελευταίες ώρες του πατέρα του στο νοσοκομείο, ρίχνοντας ευθύνες στο ιατρικό προσωπικό, ξεκινώντας μάλιστα δικαστικό αγώνα κατά συγκεκριμένων προσώπων.

«Αυτοί που είδαν την περίπτωση του πατέρα μου πολύ χαλαρά, δυστυχώς, αλλά έρχεται η σειρά τους», είπε ο Γιάννης Καλλιάνος.

«Δεν τα βάζω με κανένα Άδωνι Γεωργιάδη και δεν τα βάζω με κανέναν υπουργό και με κανένα Ε.Σ.Υ. Τα βάζω με συγκεκριμένους ανθρώπους. Ο διοικητής του νοσοκομείου, ο υποδιοικητής και ο καθηγητής αγγειοχειρουργικής μου είπαν ότι είναι όλα εξαιρετικά», πρόσθεσε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Ενώ κατέληξε: «Δεν είμαι κατά αυτών των συγκεκριμένων ανθρώπων, είμαι αυτός που θα γίνω ο εφιάλτης τους. Δεν είμαι απλά κατά και όχι από προσωπικό καπρίτσιο και όχι από θυμό, επειδή έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου, αλλά θα γίνω εφιάλτης τους γιατί το ύφος αυτό, την έπαρση και την ημιμάθεια να μην την χρησιμοποιούν και σε άλλους ασθενείς και να έχουν την ίδια τύχη», ήταν το μήνυμα οργής του Γιάννη Καλλιάνου. 

Read More

And More