Οργισμένος ο Γιάννης Πουλόπουλος: «Ο πατέρας μου ζει και είναι πάρα πολύ περήφανος για εμένα, θα κινηθώ νομικά»

Πριν μερικές εβδομάδες ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε για πρώτη φορά μέσα από την «Super Κατερίνα» ότι είναι δεσμευμένος. Ο γνωστός δημοσιογράφος στη συνέχεια ανακάλυψε τα αρνητικά σχόλια που γράφτηκαν κάτω από την αναδημοσίευση για την προσωπική του ζωή, παθαίνοντας σοκ.

Πιο συγκεκριμένα, ένας άνθρωπος είχε γράψει ότι ο πατέρας του έχει πεθάνει και πως αν δεν είχε συμβεί αυτό θα ντρεπόταν για εκείνον και τις προσωπικές επιλογές του… Ο Γιάννης Πουλόπουλος, με αφορμή τα όσα ανέφερε χθες ο Νίκος Μουτσινάς, ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του Alpha. 

«Θέλω να μοιραστώ μια ιστορία που την ξέρεις μόνο εσύ, Κατερίνα. Μιλώντας για μηνύματα μίσους. Σου είχα πει πριν μερικές μέρες, χαριτολογώντας, μέσα από την εκπομπή ότι μη μου κολλάς γιατί είμαι δεσμευμένος και σου έδειξα το χέρι μου και σου είπα φοράω δακτυλίδι. Αυτή η χιουμοριστική αναφορά αναδημοσιεύτηκε ότι μιλάω για την προσωπική μου ζωή… Γράφτηκε σε sites και διάβασα από κάτω κάποια από τα σχόλια. 

Δεν με νοιάζουν όλα τα μηνύματα, αλλά έμεινα σε ένα που έλεγε «Γνωρίζω προσωπικά τον πατέρα του Γιάννη Πουλόπουλου, ο οποίος είναι εξαιρετικός εργολάβος και έχασε τον γιο του στην άσφαλτο, πριν 25 χρόνια και πέθανε από τον καημό του. Ευτυχώς γιατί αν ζούσε θα ντρεπόταν για το παιδί αυτό που έχει φέρει στον κόσμο» μιλώντας για μένα.

Εννοείται ότι ο πατέρας μου ζει, έχει πεθάνει ο αδερφός μου. Ο πατέρας μου ζει και βασιλεύει, είναι πάρα πολύ περήφανος για μένα και δεν φαντάζεται τι αναστάτωση προκάλεσε στην οικογένεια μου που δέχτηκε σωρεία μηνυμάτων ότι ο πατέρας μου κάτι έπαθε. Είναι η πρώτη φορά που θα κινηθώ νομικά.

Δεν δέχομαι κάποιος άνθρωπος να σκέφτεται ότι είναι καλύτερο να έχει χάσει ένας πατέρας το παιδί του από το να έχει για παιδί τον Γιάννη Πουλόπουλο. Με ξεπερνάει, ξεπερνάει την φαντασία του ανθρώπου. Με έχει σοκάρει. Σε πήρα τηλέφωνο κλαίγοντας…» τόνισε ο Γιάννης Πουλόπουλος. 

Read More

And More