Οριστικά εκτός My Style Rocks η Αμίνα Χακίμ – Η ανακοίνωση της Κατερίνας Στικούδη [video]

Το πρωί της περασμένης Δευτέρας, στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό», η Αφροδίτη Γραμμέλη είχε αποκαλύψει πώς η Αμίνα Χακίμ θα αποχωρήσει για οικογενειακούς λόγους σε ένα από τα επόμενα επεισόδια του My Style Rocks.

Κι έτσι έγινε, αφού η Αμίνα Χακίμ δεν εμφανίστηκε ούτε στο επεισόδιο της Πέμπτης, αλλά ούτε και σ’ αυτό της Παρασκευής, με την Κατερίνα Στικούδη να ανακοινώνει on air μόνο την απουσία της, χωρίς να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Στην έναρξη του Gala, ωστόσο, η παρουσιάστρια έκανε γνωστή την οριστική αποχώρηση της Αμίνα Χακίμ από το My Style Rocks. «Να σας ενημερώσω ότι η Αμίνα Χακίμ δεν θα συνεχίσει μαζί μας. Της ευχόμαστε μέσα απόν καρδιά μας τα καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πώς το πρωί της περασμένης Τρίτης, η Αφροδίτη Γραμμέλη επανήλθε με νέο spoiler, επισημαίνοντας πώς η παίκτρια, η οποία θεωρήθηκε από την πρεμιέρα κιόλας του reality μόδας ως μεγάλο φαβορί, παρόλο που αποχώρησε, θα επιστρέψει και θα συνεχίσει κανονικά την πορεία της στο reality μόδας.

Για να δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες εβδομάδες…

Read More

And More