Ορθούλα Παπαδάκου: 20 χρόνια μετά το Survivor αποκαλύπτει τη συμφωνία που την έφτασε στον τελικό

Για την εμπειρία της στο Survivor του Mega το 2003, μίλησε η Ορθούλα Παπαδάκου στην εκπομπή Πάμε Δανάη, 20 χρόνια μετά το πρώτο σκληρό ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, μαζί με την Ευαγγελία Δερμετζόγλου , τη μεγάλη νικήτρια του Survivor, είχαν κάνει μια συμφωνία προκειμένου φτάσουν μαζί μέχρι τον τελικό όπου και μοιράστηκαν το έπαθλο.

«Έσμιξα από την αρχή με την Ευαγγελία, βρήκα πάρα πολλά κοινά μαζί της. Όπως προχωρούσε το παιχνίδι εγώ 2-3 φορές ήθελα να φύγω. Με κράτησε η παραγωγή και κάποια στιγμή πριν τη δεκάδα, πιάνω την Ευαγγελία και της λέω: “Υπάρχουν δύο λύσεις, ή φεύγουμε πριν τη δεκάδα ή προχωράμε με το να κάνουμε μία μικρή ομάδα”, μέσα στη μεγάλη ομάδα και το δέχτηκε», είπε η Ορθούλα Παπαδάκου.

Όσο για τη συμφωνία που έκανε με την Ευαγγελία Δερμετζόγλου: «Είπαμε πως θα έχουμε έναν τρίτο συμπαίκτη μαζί μας, δέχτηκε κι αυτός, να προχωρήσουμε ως τριάδα. Ήταν μία στρατηγική που τη βλέπουν και συνέχεια στη ζωή», αποκάλυψε για πρώτη φορά.

«Πριν την τελική τριάδα, ο συμπαίκτης πήγε να σπάσει τη συμφωνία. Η Ευαγγελία βγήκε νικήτρια, μοιραστήκαμε τα λεφτά, μας κρατήσανε 50.000 ευρώ φόρους και το αυτοκίνητο το έβαλε αγγελία ο μπαμπάς μου και το πουλήσαμε σε μια μέρα», είπε η Ορθούλα Παπαδάκου στο Πάμε Δανάη.

Read More

And More