Ορθούλα Παπαδάκου: «Το πιο άσχημο σχόλιο που άκουσα ήταν ότι πήρα κιλά, όταν νόσησα με σκλήρυνση κατά πλάκας»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο, Αλέξη Μίχα παραχώρησε η Ορθούλα Παπαδάκου.

Μεταξύ άλλων, η Ορθούλα Παπαδάκου αναφέρθηκε στο αθλητικό κέντρο που έχει φτιάξει, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που δεν ακολούθησε τηλεοπτική πορεία.

«Εγώ θα έκανα κάτι στην τηλεόραση, μόνο αν μου ταίριαζε. Δεν βρήκα κάτι να μου ταιριάζει, οπότε δεν θα πηγαίνω να κάνω την γλάστρα. Βλέπω σε εκπομπές αλλά και αρκετές εκδηλώσεις ότι υπάρχουν πολλές γλάστρες.

Στη συνέχεια η Όρθούλα Παπαδάκου αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: «Το πιο άσχημο σχόλιο που έχω ακούσει είναι ότι πήρα κιλά όταν νόσησα με σκλήρυνση κατά πλάκας. Δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να σχολιαστεί αν έχω βάλει πέντε κιλά, θα έπρεπε να σχολιαστεί αν είμαι καλά. Κατάλαβα ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας όταν άρχισα να έχω τρέμουλο, είμαι αθλήτρια και το κατάλαβα. Τώρα είμαι πολύ καλά».

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η Ορθούλα Παπαδάκη αποκάλυψε: «Έχω φτάσει 3 φορές κοντά στον γάμο. Την πρώτη φορά ήμουν 20 ετών, την δεύτερη 30 και την τρίτη κοντά στα 40. Την τελευταία φορά εγώ ήθελα να κάνω οικογένεια, αλλά ο σύντροφός μου δεν ήταν έτοιμος για αυτό. Σε αυτή την φάση δεν με απασχολεί ο γάμος, είμαι 53, δεν μπορώ πλέον να κάνω παιδιά οπότε δεν με απασχολεί». 

Read More

And More