«‘Οσα βλέπει η πεθερά»: Αυτό είναι το πρόσωπο που θα κρατάει το… τιμόνι της εκπομπής!

«‘Οσα βλέπει η πεθερά»: Αυτό είναι το πρόσωπο που θα κρατάει το… τιμόνι της εκπομπής! | tlife.gr

«‘Οσα βλέπει η πεθερά» ή… «όσα ξέρει η πεθερά, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος»; Ιδού η απορία! Μία απορία την οποία θα προσπαθήσουν να μας την απαντήσουν φέτος το χειμώνα, όσοι πάρουν μέρος στο brand-new καθημερινό τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 που έρχεται για να δώσει μία γερή γεύση από την σχέση νύφης-πεθεράς στα απογεύματά μας.

Όπως σου έχω ξανά γράψει, το κανάλι του Αμαρουσίου φέρνει στους δέκτες μας το ξένο φορμάτ «Momsters» και… ποιος είδε την πεθερά και δεν την φοβήθηκε.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα που έρχεται στη τηλεόρασή μας ελληνοποιημένο, θα βλέπουμε καθημερινά δυναμικές νύφες, ν ΄αναλαμβάνουν το δύσκολο έργο να μαγειρέψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σπεσιαλιτέ της… πεθεράς τους και η καλύτερη και αυτή που θα κερδίσει τα εύσημα της πεθεράς, κερδίζει και στο παιχνίδι.

Πρόκειται για μία εκπομπή που δεν θα έχει κεντρικό παρουσιαστή, μιας και θα κινηθεί στη λογική του «Κάτι Ψήνεται», αλλά αφηγητή.

Όσο για το ποιος θα κρατήσει το… τιμόνι της εκπομπής αναλαμβάνοντας χρέη αφηγητή; Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα, ο Γιώργος Χατζηπαύλου, μιας και ο Γιώργος είχε αναλάβει ανάλαγα χρέη και στο «Κάτι Ψήνεται» και ομολογουμένως τα σχόλιά του άφησαν εποχή!

Για να δούμε…

READ more