Όταν ο Παναγιώτης Βασιλάκος βρισκόταν στην Ισλανδία με τον Νίκο Κοκλώνη και τη Νατάσα Καλογρίδη – Το απίστευτο περιστατικό που έζησαν (βίντεο)

Ένα απίστευτο περιστατικό εξομολογήθηκαν ο Νίκος Κοκλώνης και η Νατάσα Καλογρίδη το πρωί της Παρασκευής μέσα από τον αέρα της εκπομπής “Ευτυχείτε“.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε στους καλεσμένους της μία φωτογραφία μαζί με τον Mr Bachelor, Παναγιώτη Βασιλάκο, από ένα ταξίδι τους στην Ισλανδία. Οι τρεις τους είχαν ταξιδέψει εκεί μετά το τέλος του Nomads, που συμμετείχαν η Νατάσα και ο Παναγιώτης, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής Celebrity Travel. 

Όταν ο Νίκος Κοκλώνης είδε τις εν λόγω φωτογραφίες μοιράστηκε με την ξανθιά παρουσιάστρια, την ομάδα της και τους τηλεθεατές ένα περιστατικό που έζησαν και σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστο. Ο παρουσιαστής βρέθηκε μαζί με τους τότε πρώην παίκτες του Nomads σε ένα ξενοδοχείο, προκειμένου να κάνουν μία συνέντευξη στη Νατάσα Καλογρίδη.

Για τις ανάγκες του concept η γνωστή ηθοποιός έβγαλε τα ρούχα της και τυλίχτηκε με μία πετσέτα. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, λοιπόν, ήρθε ο διευθυντής του ξενοδοχείου και τους ζήτησε το λόγο υποστηρίζοντας ότι κάνουν πορνό και όχι συνέντευξη.

Δες το βίντεο:

Read More

And More