Ότο Ρεχάγκελ: Τραγούδησε τον Εθνικό ύμνο και άφησε άφωνη την Έλενα Παπαβασιλείου με την αποκάλυψη για τον γάμο του

Ο Ότο Ρεχάγκελ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή EQ της Έλενας Παπαβασιλείου στο Action24 σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις. 

Ο πρώην προπονητής της ελληνικής Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου μίλησε για τις έντονες στιγμές που βίωσε με την ελληνική ομάδα το 2004, αλλά και την αγάπη του προς την Ελλάδα.

«Συναντηθήκαμε για καφέ με τους πρώην παίκτες μου, τον Καραγκούνη, τον Φύσσα, τον Δέλλα. Ανταλλάξαμε πολλές αναμνήσεις», αποκάλυψε ο Ότο Ρεχάγκελ.

«Έδειξα σήμερα μία φωτογραφία από όταν είχα βρεθεί εδώ στην Ακρόπολη πριν από 40 χρόνια. Αν μου είχε πει τότε κάποιος ότι στο μέλλον θα έρθεις εδώ και θα γιορτάσεις με τους ανθρώπους μία τεράστια επιτυχία, δεν θα μπορούσα με τίποτα να το πιστέψω», εξομολογείται στη συνέχεια ο γνωστός προπονητής, 20 χρόνια μετά τη νίκη στο Euro της Πορτογαλίας.

Ο Ότο Ρεχάγκελ τραγούδησε με πάθος τον εθνικό μας ύμνο.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο πρώην προπονητής άφησε άφωνη την Έλενα Παπαβασιλείου, με την αποκάλυψή του ότι μετρά 60 ολόκληρα χρόνια γάμου δίπλα στη σύζυγό του.

«Σεβασμός και προσοχή στον άνθρωπο, ειρήνη στον κόσμο και να προσέχεις τον συνάνθρωπό σου, αυτό γράφει και η βίβλος», συμπλήρωσε ο Ότο Ρεχάγκελ.

Read More

And More