Ουγγαρέζος σε Περρή: “Έχεις τα σκήπτρα της αξιοπρέπειας στην τηλεόραση, εμείς σου βρωμίζουμε τον λόγο”

Το πρωί της Τετάρτης, το Πρωινό σχολίασε για ακόμη μια φορά όλα όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Ωστόσο με αφορμή την… Instagrammer Έλενα Κρεμλίδου Mariposa ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Βαγγέλη Περρή. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Βαγγέλης σχολίασε το επάγγελμα της Μαχήτριας, με τον Δημήτρη να διαφωνεί έντονα μαζί του.

“Οι followers στο Instagram είναι η επαγγελματική της ιδιότητα” τόνισε ο Ουγγαρέζος με τον Περρή να απαντά “Κάνεις λάθος! Άλλον διάλογο άκουσες! Κάτσε ρε Δημήτρη! Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Προφανώς δεν είναι δουλειά της το Instagram, είναι το εργαλείο της”.

“Λέμε ότι είναι Instagrammer, αλλά η δουλειά της δεν είναι το Instagram. Δεν είναι σωστό να ειρωνευόμαστε έναν άνθρωπο! Κάνεις λάθος!” ανέφερε ο Βαγγέλης με τον Δημήτρη να του επιτίθεται σχεδόν “Ναι εμείς παρακολουθούμε άλλο Survivor!”

“Αυτό που κάνουμε τώρα είναι ένας άκαμπτος λαϊκισμός, δεν ακούει κανείς τον άλλον. Η Άννα Μαρία Βέλλη δεν είναι ανεπάγγελτη, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως. Είναι επαγγελματίας παρουσιάστρια και ηθοποιός. Γιατί γελάς Δημήτρη;” τόνισε ο Βαγγέλης Περρής. “Βαγγέλη δεν θέλω να σου απαντήσω. Μπορείς να συνεχίσεις. Επειδή έχεις τα σκήπτρα της αξιοπρέπειας στην τηλεόραση, γιατί εμείς σου βρωμίζουμε τον λόγο. Εσύ βλέπεις άλλο Survivor. Ποια ιδιότητα; Σε μια παράσταση έπαιξε. Μη τρελαίνεσαι. Δεν είναι και η Κατίνα Παξινού. Εγώ τη γνώρισα ως ραδιοφωνική παραγωγό” απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

 

Μετά τις διαφημίσεις, οι δύο δημοσιογράφοι έριξαν τους τόνους και τα βρήκαν!

Read More

And More