“Πάγωσε” η Δανάη Μπάρκα με την Πρωταπριλιάτικη φάρσα που της ετοίμασαν οι συνεργάτες με τη μητέρα της

Πρωταπριλιά σήμερα και οι φάρσες έχουν την τιμητική τους. Έτσι λοιπόν, η Βίκυ Σταυροπούλου αποφάσισε να πάρε πίσω το αίμα της από την κόρη της, Δανάη Μπάρκα η οποία στο παρελθόν της έχει οργανώσει αρκετές. Η αρχισυντάκτρια της εκπομπής “Πάμε Δανάη” συνεργάστηκε με την μητέρα της παρουσιάστριας, τον Υπεύθυνο Στρατηγικού Σχεδιασμού Προγράμματος της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, Χρήστο Κόμπο, καθώς και με το Zappit και οργάνωσαν το τέλειο σχέδιο.

Όλα ξεκίνησαν από το άρθρο που αναρτήθηκε στο Zappit  το πρωί της Παρασκευής, με τίτλο: Πρόσωπο «βόμβα» μπαίνει στο Survivor, το οποίος αναφερόταν στη Βίκυ Σταυροπούλου και μετέφερε στον τηλεοπτικό αέρα ο Άρης Καβατζίκης. Η Δανάη αρχικά γέλασε και φάνηκε να μην το πιστεύει για αυτό και θέλησε να πάρει τηλέφωνο τη μητέρα της. Η ηθοποιός επιστρατεύοντας το υποκριτικό της ταλέντο επιβεβαίωσε την είδηση με την Δανάη να μη μπορεί να κρύψει την ταραχή της.

Λίγη ώρα μετά, στην τηλεφωνική γραμμή της εκπομπής βγήκε και ο διευθυντής του Zappit, Γιώργος Σκρομπόλας που ήταν και αυτός που αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της φάρσας.

Read More

And More