Παναγιώτα Βλαντή για Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι πολύ άβολη η θέση μου αυτή τη στιγμή, είναι ευαίσθητο θέμα»

Η Παναγιώτα Βλαντή φιλοξενήθηκε στο Πρωινό, το πρωί της Πέμπτης 20/4 και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο σίριαλ «Αστυνόμος Μπέκας».

Η Παναγιώτα Βλαντή σημείωσε χαρακτηριστικά: «Εξεπλάγην. Με τον Αλέξη δουλέψαμε μαζί, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι. Επειδή είναι πολύ ευαίσθητο το θέμα, έχω πάρει θέση σε αυτό, ήμουν κι εγώ μία από εκείνες που είχα βγει για το metoo, έχω παροτρύνει γυναίκες και άνδρες να μιλήσουν, είναι πολύ άβολη η θέση μου αυτή τη στιγμή.

Ναι μεν δουλεύεις με κάποιον και είναι εντάξει, όταν μίλησα κι εγώ, άκουγα να λένε “αυτός που λέει η Παναγιώτα, ή η Τζένη Μπότση, ή Ζέτα Δούκα, είναι καλός άνθρωπος, είναι ταλαντούχος”. Ναι και; Όποιος είναι ταλαντούχος, πρέπει να ‘ναι και καλός άνθρωπος. Το ξεχνάμε; Έτσι αδικούμε τους πραγματικά ταλαντούχους και τους πραγματικά καλούς ανθρώπους. Είναι ευαίσθητο το θέμα».

Στη συνέχεια, η Παναγιώτα Βλαντή πρόσθεσε: «Ο ίδιος ξέρει τι έκανε και τι δεν έκανε. Από την άλλη δεν μπορούμε να ακυρώσουμε και μία γυναίκα. Είπαν ότι βγήκε μετά από 4 μήνες και γιατί τώρα, το άκουσα κι αυτό. Εμένα μου πήρε 15 χρόνια να μιλήσω, και η οικογένειά μου δεν το ήξερε. Εγώ για να βγω να μιλήσω, ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ. Έπρεπε να το μάθει ο άνδρας μου, η οικογένειά μου, ο πατέρας μου. Μη βγαίνουμε να λέμε τέτοια πράγματα και ειδικά όταν τα ακούμε από γυναίκες».

Read More

And More