Παναγιώτης Κωνσταντινίδης – Αράχωβα: «Έχω κατηγορηθεί με ανυπόστατες κατηγορίες για τον Όλιβερ»

Μέσω skype εμφανίστηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Ο πρώην παίκτης του Survivor που στοχοποιήθηκε από πολλούς, ως ο άνθρωπος που κακοποίησε το χάσκι στην Αράχωβα, τον Όλιβερ, μίλησε για το πως βρέθηκε ξαφνικά εμπλεκόμενος στην υπόθεση αλλά και για τον ιδιοκτήτη του σκύλου, που όπως λέει δεν έχει δει ποτέ.

«Αυτό που έχω να πω είναι ότι μου έχω βρεθεί στο στόχαστρο με ανυπόστατες κατηγορίες. Καλό είναι γενικά να μην ανακυκλώνουμε ψευδείς κατηγορίες. Τα τελευταία δυο χρόνια, επειδή δραστηριοποιούμουν επαγγελματικά πάνω στην Αράχωβα, με ένα εστιατόριο bar που είχα, τον έβλεπα τον Όλιβερ πάντα κοντά στην πλατεία.

Δε ξέρω πως προέκυψε να κατηγορήσουν εμένα. Δεν έχω ιδέα. Από κάπου ακούστηκε ότι ένας παίκτης που έχει πάει σε ριάλιτι και έχει μαγαζί στην Αράχωβα, είναι αυτός που το έκανε. Το πως και το γιατί, δεν το ξέρω. Εγώ κατέβηκα από την Αράχωβα 1η Γενάρη, μετά πήγα στο Survivor All Star και όταν βγήκα από το παιχνίδι πούλησα το μερίδιό μου στο μαγαζί. 

Από τότε δε ξαναπήγα ποτέ στην Αράχωβα, Τον ιδιοκτήτη του Όλιβερ δεν τον είχα δει ποτέ. Προσωπικά νόμιζα ότι είναι αδέσποτος ή ότι φροντίζεται από κάποια άτομα της περιοχής. Τον Όλιβερ τον έχω πετύχει όλες τις ώρες μόνος του. Πήγαινε αριστερά και δεξιά και έκανε τις βόλτες του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης στη Super Κατερίνα. 

Read More

And More