Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: «Είχαμε κόντρα με τον Ηλία Γκότση στο Survivor All Star»

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ο οποίος αποχώρησε από το Survivor All Star και επέστρεψε στην Ελλάδα την περασμένη Κυριακή βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι”. Μεταξύ άλλων, μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για την κόντρα του με τον Ηλία Γκότση αλλά και για τον πραγματικό λόγο αποβολής της Κατερίνας Δαλάκα από το ριάλιτι επιβίωσης,

«Έχω έρθει εδώ να πούμε τα πράγματα όπως είναι. Έχω δει ελάχιστα πράγματα. Με έχουν ενημερώσει όμως οι δικοί μου άνθρωποι… Μέσα σε αυτό το παιχνίδι κάνουμε ό,τι μας συμφέρει μόνο γι΄αυτό εγώ μίλαγα μόνο για συμφέροντα όλη την ώρα. Με τον Ηλία Γκότση δημιουργήθηκε μια διαμάχη. Εξ αρχής, όταν πήγα στο παιχνίδι ήταν η περίοδος που έγινε όλο αυτό με την Κατερίνα Δαλάκα που ήμασταν μαζί την πρώτη φορά στο παιχνίδι και είχαμε περάσει πολύ ωραία, θέλανε να πέσουν όλοι πάνω σου να σε φάνε.

Δεν τα έλεγαν όμως μπροστά σου. Εγώ για παράδειγμα με το που μπήκα, μου έλεγαν, “παιχταρά μου Παναγιώτη, ξέρουμε ότι είσαι καλός παίκτης, πιστεύουμε σε εσένα” και με το που γύρναγα έλεγαν, ¨τι να τον κάνουμε τώρα, τι μας τον έφεραν, είναι φίλος της Κατερίνας και τώρα που έφυγε θα έχει τη στήριξή της”. Από την αρχή που ξεκίνησε το παιχνίδι ήταν μόνο προσωπικό» είπε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Σχετικά με την Κατερίνα Δαλάκα, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης αποκάλυψε: «Η Κατερίνα Δαλάκα δεν είχε επαφή με τηλέφωνο. Δεν είχε επικοινωνία. Οι παίκτες απείλησαν ότι αν δε φύγουν τα δυο κορίτσια, η Ασημίνα είχε φύγει ενώ η Κατερίνα είχε γυρίσει στα πρόχειρα καταλύματα, μετά εκεί δυο άνθρωποι πήραν το κινητό του Local και δείξανε ότι υπάρχει ένα μήνυμα για φαγητό, οι δυο άνθρωποι ήταν η Αφροδίτη με τον Μάριο. Η Κατερίνα απλώς κάπνισε».

Read More

And More