Παναγιώτης Κουμουνδούρος – MasterChef Tελικός: Ο «σωσίας» του Άκη Πετρετζίκη που διεκδικεί την πρώτη θέση

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος κάνει το μεγάλο του φινάλε στον Τελικό του MasterChef 6 διεκδικώντας τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef μαζί με τα 50.000 ευρώ. 

Ο 28χρονος φιναλίστ του MasterChef από την πρώτη του οντισιόν ανάμεσα στους κριτές, κατάφερε να ξεχωρίσει, με τις μαγειρικές του ικανότητες, αλλά και με την ομοιότητά του με τον Άκη Πετρετζίκη, κάτι το οποίο είχε σχολιάσει πρώτος Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Παναγιώτης Κουμουνδούρος ως Άκης Πετρετζίκης στο twitter

 

 

 

 

 

 

 

 

Παναγιώτης Κουμουνδούρος – Η είσοδος στο σπίτι του MasterChef

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος δήλωνε πως αν και συνήθως έχει μεγάλη αγωνία και άγχος σε νέες καταστάσεις, η είσοδος του στον διαγωνισμό θα ήταν μια μεγάλη και πολύ χρήσιμη εμπειρία.

Στον ελεύθερο του χρόνο κάνει cross-fit. Ελπίζει κάποτε να ανοίξει το δικό του εστιατόριο. Για την πορεία του στο MasterChef θα προσπαθούσε να είναι όσο το δυνατόν πιο ήρεμος στις μεγάλες μαγειρικές προκλήσεις, που τον περίμεναν παραμένοντας ταπεινός και ψύχραιμος και πάντα προσηλωμένος στο στόχο του. Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος φαίνεται πως τα κατάφερε μια χαρά!

Παναγιώτης Κουμουνδούρος – Η αναφορά στην σύντροφό του

Ο γοητευτικός παίκτης του MasterChef 6 μπορεί να κράτησε μακριά από τις κάμερες την προσωπική του ζωή, ωστόσο η δοκιμασία για το έπαθλο των 10.000 στάθηκε αφορμή για αποκαλύψεις.

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος περιγράφοντας τι θα έκανε με τα 10.000 ευρώ, σε περίπτωση που τα κέρδιζε το  Silver Award αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένος, αφού θα ήθελε να πάει ένα ταξίδι με την σχέση του.

«Το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να πάρω το πρόσωπο και να φύγω διακοπές. Θα χαλάσω τα 8 από τα 10 χιλιάρικα. Δεν με νοιάζει, είμαι έτσι κουβαρντάς. Τα πληρώνω τα γούστα μου ρε παιδί μου, θέλω να τα χαλάσω όλα. Με τα υπόλοιπα 2 χιλιάρικα θα κρατήσω την παρέα μου από το MasterChef και θα πάμε να κάνουμε ένα φοβερό πάρτι prive σε μια βίλα», αποκάλυψε ο Παναγιώτης στο MasterChef.

Και μπορεί να μην ήταν ο μεγάλος νικητής των 10.000 ευρώ, ωστόσο ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό του MasterChef 6 διεκδικώντας το έπαθλο των 50.000 ευρώ μαζί με τον μεγάλο τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef.

Παναγιώτης Κουμουνδούρος – Οι δηλώσεις πριν τον τελικό

Μιλώντας στην κάμερα του Star, ο φιναλίστ του MasterChef σχολίασε: «Η Καλλιόπη είναι δύσκολος αντίπαλος γιατί καταρχάς στην αντιγραφή είναι πάρα πολύ καλή. Έχει διώξει το μισό MasterChef, οπότε έχω και εγώ τα ζόρια μου. Θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ».

Λίγες πλέον ώρες μας χωρίζουν από τον μεγάλο τελικό του MasterChef 2022 ο οποίος θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης στο Star σε μια βραδιά όπου η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο για τους δύο φιναλίστ που κατάφεραν να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό με την ήρεμη παρουσία τους στο μαγειρικό ριάλιτι.

Read More

And More