Παναγιώτης Κουμουνδούρος – MasterChef: «Είμαι κουβαρντάς» – Η αναφορά στη σχέση του

Η δοκιμασία του Silver Award αναστάτωσε ευχάριστα τους παίκτες του MasterChef οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ.

Μετά το τέλος της μαγειρικής δοκιμασίας, ένας θα βάλει στην τσέπη του τα 10.000 ευρώ, ενώ κάποιος θα περάσει την πόρτα του MasterChef 6, αποχωρώντας οριστικά από το ριάλιτι μαγειρικής.

MasterChef – Σχέδια για τα 10.000 ευρώ

Η αποκάλυψη για το χρηματικό έπαθλο της δοκιμασίας «ζέστανε» γρήγορα τους συμμετέχοντες οι οποίοι ξεκίνησαν να κάνουν σχέδια, σε περίπτωση που κερδίσουν το  μεγάλο ποσό.

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος περιγράφοντας τι θα κάνει με τα 10.000 ευρώ, σε περίπτωση που τα κερδίσει, αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένος, αφού θα ήθελε να πάει ένα ταξίδι με την σχέση του.

«Το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να πάρω το πρόσωπο και να φύγω διακοπές. Θα χαλάσω τα 8 από τα 10 χιλιάρικα. Δεν με νοιάζει, είμαι έτσι κουβαρντάς. Τα πληρώνω τα γούστα μου ρε παιδί μου, θέλω να τα χαλάσω όλα. Με τα υπόλοιπα 2 χιλιάρικα θα κρατήσω την παρέα μου από το MasterChef και θα πάμε να κάνουμε ένα φοβερό πάρτι prive σε μια βίλα», αποκάλυψε ο Παναγιώτης στο MasterChef.

Read More

And More