Παναγιώτης Κουμουνδούρος και Καλλιόπη Μπεζαντέ – MasterChef Τελικός: Απόψε ο μεγάλος νικητής

MasterChef Τελικός: Παναγιώτης Κουμουνδούρος και Καλλιόπη Μπεζαντέ απόψε κάνουν το φινάλε τους στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται τους δύο φιναλίστ, την Καλλιόπη Μπεζαντέ και τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο, για να τους ανακοινώσουν την τελευταία δοκιμασία, που θα ολοκληρώσει τον κύκλο του φετινού συγκλονιστικού, μαγειρικού ταξιδιού!

24 υποψήφιοι ξεκίνησαν τον μαγειρικό «μαραθώνιο» του MasterChef 6 αλλά η Καλλιόπη και ο Παναγιώτης ήταν αυτοί που κατόρθωσαν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία σε κάθε απίθανα απαιτητική μαγειρική δοκιμασία, που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν και απόψε διεκδικούν τον τίτλο του MasterChef 2022 και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Η σημαντικότερη δοκιμασία αντιγραφής ανήκει στον τελικό του φετινού διαγωνισμού και αυτό γιατί η δημιουργός του πιάτου και εκείνη που θα κρίνει και θα βαθμολογήσει τις προσπάθειες των δύο φιναλίστ, είναι η κορυφαία Βρεττανή chef, Clare Smyth.

Έχοντας στο βιογραφικό της τον τίτλο της «Καλύτερης Γυναίκας Chef στον κόσμο», βραβείο που της απονεμήθηκε από το «The World’s Best 50 Restaurants» και τρία αστέρια Μιchelin, η μόνη γυναίκα με την ανώτατη διάκριση του οδηγού Michelin στη χώρα της, φέρνει στους δυο φιναλίστ ένα εξαιρετικής κομψότητας πιάτο. Από το θρυλικό Core by Clare Smith του Λονδίνου, η πολυβραβραβευμένη chef έρχεται να εντυπωσιάσει και να εμπνεύσει όλες τις αισθήσεις!

Οι υψηλές απαιτήσεις του πιάτου, που καλούνται να αντιγράψουν οι δύο φιναλίστ και η αγωνία για την πολυπόθητη νίκη, ανεβάζουν επικίνδυνα τον υδράργυρο στην κουζίνα του MasterChef 2022 και αυτή είναι η κορυφαία στιγμή για τους δύο φιναλίστ να μαγειρέψουν με αυτοσυγκέντρωση, ψυχραιμία και καθαρό μυαλό.

Η μεγάλη στιγμή, που όλοι περίμεναν, έχει πλέον φτάσει!

Καλλιόπη ή Παναγιώτης; Παναγιώτης ή Καλλιόπη;

Ένας από τους δύο στο τέλος της φανταστικής βραδιάς θα κερδίσει τον τίτλο του MasterChef 2022 και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Δείτε εδώ το trailer του 95ου τελευταίου επεισοδίου MasterChef 2022 

Λίγο μετά τις 23:30, σε ζωντανή μετάδοση, η κορυφαία στιγμή του MasterChef 2022, η ανακοίνωση του νικητή ή της νικήτριας από το λαμπερό και αγαπημένο πλατό του διαγωνισμού!

Read More

And More