Παναγιώτης Κουμουνδούρος – Καλλιόπη Μπεζαντέ – MasterChef Τελικός: Έτσι θα αξιοποιήσουν τα χρήματα του επάθλου

Παναγιώτης Κουμουνδούρος και Καλλιόπη Μπεζαντέ μπήκαν για τελευταία φορά στην κουζίνα του MasterChef.

Λίγη ώρα πριν το φινάλε του MasterChef 6 και την ανάδειξη του νικητή, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος “στρίμωξε” τους παίκτες προκειμένου να αποκαλύψουν πώς σκέφτονται να αξιοποιήσουν τα χρήματα σε περίπτωση νίκης.

Έτσι λοιπόν ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος αν κερδίσει τα 50.000 δήλωσε πως θέλει να ξοδέψει ένα ποσό σε ταξίδια, μιας και έχει ανάγκη τις διακοπές.

«Θα πάω διακοπές. Αλλά 50. 000 ευρώ θα πάω να τα φάω όλα σε ένα πάρτι; Χαίρομαι που θα πάω σπίτι μου επιτέλους μετά από τόσο καιρό, θα μου λείψει πάρα πολύ, αλλά να πάω κι εγώ λίγο σπίτι μου», δήλωσε ο φιναλίστ του MasterCherf.

Όσο για την Καλλιόπη Μπεζαντέ, σε περίπτωση που κερδίσει το χρηματικό έπαθλο, η ίδια δήλωσε: «Το όνειρό μου είναι να κάνω το δικό μου μαγαζί. Η μαμά μου θέλει να πάμε ταξίδι στο Κάιρο, κερδίσουμε δεν κερδίσουμε, ταξίδι θα πάμε. Ελάτε κι εσείς τι να σας πω, θα κεράσω», είπε η Καλλιόπη Μπεζαντέ προσκαλώντας τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Είτε κερδίσω είτε όχι, κρατάω το πόσοι άλλοι έχουν γίνει MasterChef στην Ελλάδα. Δεν έχω συνηδειτοποιήσει ότι είμαστε σε αυτή τη θέση εδώ εγώ και η Πόπη.

 

Read More

And More