Παναγιώτης Μπουγιούρης: Η απώλεια που του στοίχισε, ο έρωτας και το σοβαρό ατύχημα

Για τη σχέση που είχε με τον πατέρα του και την απώλειά του, τον έρωτα αλλά και ένα ατύχημα που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή μίλησε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και την Όλγα Λαφαζάνη.

«Η σχέση μου με τον πατέρα μου με έχει επηρεάσει πάρα πολύ. Η προσωπικότητά μου διαμορφώθηκε από τον πατέρα μου. Ήταν και αυτός ένας άνθρωπος που λάτρευε τα ταξίδια, τη φύση, τους ξένους πολιτισμούς γι’ αυτό και όταν εξέφρασα την επιθυμία μου να γίνω ηθοποιός, δεν υπήρχε αντίδραση

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή.  Δε φεύγει από μέσα σου. Αισθάνομαι ότι αυτός ο άνθρωπος έχει πάει ένα ταξίδι, ό,τι είναι κάπου, δεν είναι ότι έχει εξαφανιστεί, ότι δεν υπάρχει, απλά ότι τυγχάνει τώρα λόγω των συνθηκών να είμαστε λίγο μακριά.

Έχουμε γενικά την ψευδαίσθηση ότι η απώλεια είναι κάτι που συμβαίνει στους άλλους αλλά δεν είναι έτσι. Η ζωή είναι μια, δεν είμαστε εδώ για πάντα δυστυχώς. Φοβάμαι την απώλεια, την αίσθηση του ανολοκλήρωτου, το πως κάποιοι άνθρωποι τελείωσαν το ταξίδι τους σε αυτό τον κόσμο αφήνοντας πίσω τους οικογένειες και ανθρώπους. Νομίζω ότι αυτό με τρομάζει» εξομολογήθηκε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης για τον πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή εδώ και αρκετά χρόνια.

Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μίλησε για την επιθυμία να κάνει παιδιά αλλά και τον έρωτα στη ζωή του.

«Με τρομάζει η σκέψη μήπως περάσουν τα χρόνια και δε κάνω ποτέ παιδί. Το παιδί για εμένα θα ήταν το κομμάτι που θα ολοκλήρωνε τη σχέση μου με κάποιον άλλο άνθρωπο, έτσι το νιώθω» είπε.

«Φυσικά και με έχουν απορρίψει γυναίκες που μου άρεσαν. Στη ζωή υπάρχει ένα ερωτικό γαϊτανάκι. Πάντα θέλουμε εμείς κάποιον και δε μας θέλει ο άλλος. Φυσικά και έχω κυνηγήσει γυναίκα. Καμιά φορά εκτιμάς τα πράγματα όταν τα χάσεις. Καταλαβαίνω τον έρωτα ετεροχρονισμένα. Καμιά φορά καταλαβαίνεις πόσο ερωτευμένος ήσουν αφού χωρίσεις» είπε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

Τέλος, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης αναφέρθηκε και σε ένα ατύχημα που είχε στο παρελθόν στο οποίο παραλίγο να χάσει τη ζωή του.

«Έχω κινδυνεύσει πηγαίνοντας σε έναν προορισμό. Είχε γκρεμό, ήταν χωματόδρομος, ήταν λίγο κακοτράχαλα, λίγο στενά, δεν υπολόγισα καλά και το αυτοκίνητο το πήρε λίγο η πλαγιά. Ευτυχώς υπήρχε εκεί μια αγριελιά και συγκράτησε το αυτοκίνητο και δεν έπεσε στον γκρεμό… Δειλά δειλά ανοίξαμε πόρτες και παράθυρα για να βγούμε έξω. Πιο πολύ σκεφτόμουν ότι στην προσπάθειά μας να βγούμε έξω κάτι θα γίνει και θα πέσουμε» εξομολογήθηκε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Read More

And More