Παναγιώτης Ραφαηλίδης: «Πολλά από τα θέματα που σχολιάζουμε στην εκπομπή, τα θεωρώ ανούσια»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας 1/7 και μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στη απογοήτευση που νιώθει για το τραγούδι, αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τηλεοπτικά τον εαυτό του.

«Έχω πάνω από χρόνο να λάβω μέρος έστω και σε συναυλία. Μέχρι πριν έναν χρόνο έκανα συναυλίες με τον Γιώργο Χατζηνάσιο, οργώσαμε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, είναι ο αγαπημένος μου συνθέτης από εκείνη την εποχή. Αλλά, έχω πάνω από έναν χρόνο να το κάνω και λόγω δουλειάς και λόγω της τριβής με την τηλεόραση που έχει γίνει πια δουλειά μου τα τελευταία χρόνια, και λόγω μιας βαθιάς μου απογοήτευσης από το τραγούδι που οφείλεται σε εμένα και μόνο.

Δε με αδίκησε κανείς ποτέ. Θα μπορούσε να έχει συμβεί αλλά δε θεωρώ τον εαυτό μου θύμα κανενός. Νομίζω ότι σε αυτή τη ζωή ό,τι αγαπάμε το κυνηγάμε και το καταφέρνουμε… Σε μια σειρά λάθος επιλογών που έκανα ήταν και κάποιες λάθος επιλογές σε τραγούδια που επέλεξα» είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης στο The 2Night Show.

Σε άλλο σημείο, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική του παρουσία και τον τρόπο στον οποίο ο ίδιος πολλές φορές αισθάνεται για τα θέματα που αναλύουν.

«Σίγουρα η παρουσία μου σε τηλεοπτικές εκπομπές έκανε κακό στον Παναγιώτη καλλιτέχνη… μπήκα σε αυτό το χώρο με τεράστιο σεβασμό… Την αγάπησα την τηλεόραση… Νιώθω ότι στην τηλεόραση είμαι άοσμος, διακριτικός, λίγο εκτός του κλίματος της τηλεόρασης. Σε πολλές ιστορίες που σχολιαστικά μπαίνουμε να αναλύσουμε πολύ συχνά τις βλέπω και λέω, “πειράζει που δεν είμαι με κανέναν από τους δυο; Πειράζει που θεωρώ ότι και οι δυο έχουν άδικο ή ότι το θέμα που αναλύουμε είναι ανούσιο;» είπε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164