Παναγιώτης Τριβυζάς – Σταυρούλα Χρυσαειδή: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν τρεις μήνες μετά τον γάμο τους

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό του από την Σταυρούλα Χρυσαειδή, τρεις μόλις μήνες μετά τον γάμο τους.

Ο αθλητής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» αποκαλύπτοντας πως η Σταυρούλα ήταν εκείνη που του ζήτησε πρώτη να χωρίσουν – Δες ΕΔΩ τις δηλώσεις του Παναγιώτη Τριβυζά.

Παναγιώτης Τριβυζάς – Σταυρούλα Χρυσαειδή: Η αποκάλυψη για τον χωρισμό του

Ο Νίκος Γιάννης, ο πρώην παίκτης του Survivor βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» μιλώντας για τη φιλία του με το πρώην  ζευγάρι. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, ο Παναγιώτης και η Σταυρούλα οδηγήθηκαν στο διαζύγιο, μετά από μια μεγάλη διαφωνία, καθώς η παίκτρια του Survivor δεν ήθελε- για την ώρα- να αποκτήσει παιδί, κάτι που ήταν μεγάλη επιθυμία του Παναγιώτη.

«Έτυχε να είμαι κι εγώ μπροστά σε κάποια συζήτηση. Το πρόβλημα ήταν το θέμα του παιδιού. Η Σταυρούλα δεν ήθελε να κάνει παιδί, ο Παναγιώτης ήθελε να κάνει παιδί, οπότε από εκεί υπήρχε μια κόντρα… ότι εγώ άλλα θέλω, άλλα θες εσύ… και μετά οκ, έγιναν κι άλλα πράγματα που δεν μπορούν να ειπωθούν, θα μείνουν μεταξύ τους. Τους αγαπώ και τους δύο», ανέφερε ο Νίκος Γιάννης καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.

Δες τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο, αμέσως μετά τη συνέντευξη του Παναγιώτη Τριβυζά:

Read More

And More