Παναγιώτης Βασιλάκος: «Στο παρελθόν είχα φτάσει κοντά στο γάμο, είχα κάνει σύμφωνο συμβίωσης»

Για τις αλλαγές στην προσωπική του ζωή και το ενδεχόμενο ενός γάμου με την αγαπημένη του, μίλησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο Mega Καλημέρα.

Ο πρώην «Bachelor» ο οποίος πρόσφατα συμμετείχε στο Dragons’ Den αναφέρθηκε στην επανασύνδεση με την σύντροφό του αλλά και την  επέμβαση που έκανε στη μύτη του…

«Στο παρελθόν είχα φτάσει κοντά στο γάμο, είχα κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Η επανασύνδεση με τη σύντροφό μου έγινε όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. Πάντα δίνω και δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες στη ζωή μου. Ζηλεύω την κοπέλα μου», είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

«Αν δεν υπάρχει ζήλεια λίγο, τι ήρθαμε εδώ να κάνουμε; Σε μια γυναίκα προσέχω τα άκρα της, το χαμόγελο και τα μάτια της. Έκανα επέμβαση στη μύτη γιατί την είχα σπάσει στην πυγμαχία και το ποδόσφαιρο. Μετανιώνω που δεν πήγα να το κάνω σε πλαστικό», είπε πρόσθεσε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Όσο για τη νικήτρια του ριάλιτι The Bachelor με την οποία υπήρξε ζευγάρι, ο Παναγιώτης Βασιλάκος είπε: «Με τη Νικολέτα από το Bachelor έχουμε τυπικές σχέσεις. Να είναι καλά και εκείνη και η οικογένειά της». 

Read More

And More